Koordinator fastighetsförvaltning i Lysekil

Koordinator fastighetsförvaltning i Lysekil

Skulle du beskriva dig som en härlig person med glimten i ögat? Gillar du mycket kontakt med människor? Tycker du om att bocka av och bli klar (läs kontrollfreak)? Då kanske vi har något intressant för dig.

Vi söker nu en koordinator till vår filial i Lysekil. En spännande bred tjänst inom fastighetsbranschen med mycket eget ansvar, frihet och kontakt med människor.

Koordinering, administration och planering är en central del av uppdraget så det behöver du både vara bra på och tycka är lite skoj. Till din hjälp har du ett toppmodernt fastighetssystem som blir utgångspunkten i allt du gör. Du är därmed ansvarig för den övergripande leveransen lokalt inom ditt geografiska område. Det betyder att du har kontroll och styr mot våra nyckeltal som finns i fastighetssystemet.

Du rapporterar direkt till VD eller i framtiden ansvarig förvaltare. Är du rätt person kanske det är du som blir denna förvaltare.

Som ett led i vårt digitaliseringsarbete har vi valt att testa en digital första intervju. Du kan fortfarande lämna in personligt brev och CV här eller via vår hemsida under karriärsfliken. Det är också via vår hemsida som du når intervjun. Om du väljer att göra intervjun kommer du få en bättre bild av tjänsten samtidigt som du också garanterat kommer till fas två i rekryteringen. Det betyder ett personligt möte. Personligt i dagens pandemisamhälle betyder över MS Teams med röst och bild.

Du har inget att förlora, sök nu! Vi är supernyfikna på just Dig.
Mer info
Kontaktperson Henric Dageus
Telefon 0102-650 400
Email Mejla Henric Dageus
Område Lysekil
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://dageus.com/project/ledig-tjanst-ansok-fastighetskoordinator-i-lysekil/
Sista ansökningsdag 6 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi fokuserar på digitalisering och leveransprecision med driftnettot som vårt främsta styrmedel.

Dageus Förvaltning AB är ett nystartat fastighetsförvaltningsföretag. Vår värdeskapande affärsmodell bygger på ökad avkastning på fastigheterna vi förvaltar. Vi har tre fokusområden för att lyckas med det.

  • Rätt personal
  • Rätt arbetssätt
  • Fokus på driftnettot i våra fastigheter