Underhållstekniker till Husqvarna

Underhållstekniker till Husqvarna

Om tjänsten
Som underhållstekniker kommer du att arbeta i en stöttande roll mot produktionen - där du ser till att produktion kan fortgå genom systematiskt underhåll av maskinerna och verktygen i produktionen. I rollen kommer du att felsöka, identifiera och lösa problem i produktionslinorna som består av en maskinpark av varierande ålder och modeller. Du kommer att arbeta med el, pneumatik, hydraulik och mekanik. Vidare kommer du att arbeta löpande med ständiga förbättringar, 5S samt systematiskt arbetsmiljöarbete. Tjänsten är placerad i Brastad och du arbetar löpande två-skift men det kan bli aktuellt med andra skriftformer framöver.

I din roll som underhållstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Underhåll och reparationer av maskiner och verktyg
  • Arbeta proaktivt med reparationer för undvika produktionsstopp
  • Löpande arbete med b.la. 5S och förbättringar
Tjänsten som underhållstekniker inleds som ett konsultuppdrag, med start omgående. För rätt person finns mycket goda chanser till fast anställning.

Om dig
Vi söker dig som har god kunskap inom verkstadsteknik och maskinreprationer antingen via utbildning eller arbetslivserfarenhet - helst både och. Du bör ha ett stort intresse för teknik samt ha goda kunskaper inom el, mekanik, pneumatik och hydraulik samt ha erfarenhet av reparationer av olika slag. Som person är du driven och initiativtagande som är beredd på att hugga i om det krävs. Du bör även ha en god förmåga att analysera, planera och genomföra ditt arbete på ett framgångsrikt sätt. Då du jobbar nära dina kollegor bör du ha en god samarbetsförmåga.

Viktigt för tjänsten är:
  • Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom verkstadsteknik och maskinreprationer
  • Kunskaper inom el, pneumatik, hydraulik och mekanik
  • Flytande i svenska och någorlunda hantera engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Husqvarna
Husqvarna grundades redan 1689 och har ett omfattande utbud av produkter med allt från proffsmaskiner till verktyg och redskap för kräsna hemanvändare. När företaget bildades tillverkades dåtidens bästa musköter. Redan då lades grunden till det tekniska kunnande som står bakom utvecklingen av några av världens främsta produkter inom områden som jaktvapen, cyklar, motorcyklar, hushållsmaskiner, symaskiner och produkter för utomhusbruk. Du kan läsa mer på: https://www.husqvarna.com/se

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Petra Helou via petra.helou@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Underhållstekniker, servicetekniker, underhåll, mekanik, el, pneumatik, Brastad, Lysekil, Adecco, Trollhättan
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 okt 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.