CNC- Operatör till Husqvarna

CNC- Operatör till Husqvarna

Adecco söker CNC-operatörer till vår kund Husqvarna i Brastad

Om tjänsten

Det är ett konsultuppdrag där anställningen är hos oss på Adecco. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Vanligtvis finns det ett flertal maskiner som styr de olika processerna i fabriken och du ser till så att driften fungerar. Du ställer in maskinerna efter ritningar för att tillverka motordetaljer. Utöver att ansvara för maskinerna kommer du utföra kvalitetskontroller, ställ, underhåll och ständiga förbättringar.

Du kommer att arbeta tvåskift, fyrskift eller femskift. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående eller så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande.

I din roll som CNC-operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Skiftgång för att säkerställa driften för maskiner
  • Ritningsläsning
  • Kvalitetskontroller och underhåll
Om dig

Vi söker dig som har grundläggande utbildning för CNC-teknik samt programmering. Du ska ha god datorvana, mättekniska kunskaper samt erfarenhet av att utläsa processbeskrivningar. Vidare bör du ha förståelse inom LEAN-produktion samt kunskap att utföra praktiska underhållsarbeten.

Som person är du driven och initiativtagande som är beredd på att hugga i om det krävs. Du bör även ha en god förmåga att analysera, planera och genomföra ditt arbete på ett framgångsrikt sätt. Då du jobbar nära dina kollegor bör du ha en god samarbetsförmåga.

Viktigt för tjänsten är:
  • Grundläggande utbildning för CNC-teknik samt programmering
  • Mättekniska kunskaper samt erfarenhet att utläsa processbeskrivningar
  • Flytande i svenska och någorlunda hantera engelska
Samt B-körkort och tillgång till bil.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Nathalie Hallberg via nathalie.hallberg@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lysekil
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.