Hoppa till innehåll
Boliden Mineral AB logotyp

Planerare El-avdelningen med elanläggningsansvar

Ansök nu
Placeringsort: Kristineberg, Lycksele, Malå kommun

Till Kristinebergsgruvan

Vill du jobba i en teamorienterad organisation med mycket kompetens och framåtanda? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

Arbetsuppgifter
Då vår gruva växer och nu ska genomföra en expansion mot en ny fyndighet så söker vi dig som vill och kan ta rollen som planerare och elanläggningsvarig i Kristinebergsgruvan.

I tjänsten ingår att:
  • Planera, förbereda och stötta underhållsinsatser på elanläggningen, allt från mindre arbeten till större underhållsstopp.
  • Elanläggningsansvar.
  • Planering och genomförande av reinvesteringar.
  • Säkerställa upprätthållandet av dokumentationen på elanläggningen
Du förväntas bidra till avdelningens utveckling och arbetssätt genom ett personligt driv och att jobba med ständiga förbättringar. Hos oss samarbetar du ofta nära tillsammans med både produktions- och underhållsavdelningarna. I arbetet har du ofta kontakt med leverantörer av utrustning samt entreprenörer.

Utbildning och kvalifikationer
Vi ser att du har en el utbildning på minst gymnasienivå och god kunskap gällande alla former av elinstallationer inom olika spänningsnivåer.

Meriterande är några års erfarenhet av el inom industri, arbete som planerare/beredare, erfarenhet av underhållsystem ochallmän behörighet.

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen behöver du god struktur, kvalitetsmedvetenhet, serviceinriktning samt god samarbetsförmåga. Vi erbjuder en självständig roll med omväxlande arbetsuppgifter i en väldigt teknikintensiv bransch tillsammans med ett glatt och sammansvetsat gäng.

Ansök nu
Varmt välkommen att ansöka med ditt CV och några få klick, till och med tisdag 6 juni 2023.

Vi erbjuder dig
Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Jobba med oss i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss!

Nyfiken att veta mer?
Kontakta gärna mig som rekryterande chef, Erik Hedström, 0910-70 51 11, jag uppskattar att du hör av dig.

Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.

Frågor angående din ansökan besvaras av Senior Talent Acquisition Partner Bertil Karlsson, 0910-77 32 78

Sökord: Planerare, El-planerare, Elanläggningsansvarig, Elkraft, Boliden, Malå, Norsjö, Lycksele

Vi är ett företag i ständig utveckling och varje arbetsdag utforskar vi hur vi kan förbättra det moderna livet och samhället. Våra metaller är en nyckelkomponent för att skapa en mer hållbar framtid och vi är stolta över den skillnad som vi gör varje dag. Är du redo att börja bidra med din nyfikenhet, personlighet, skicklighet och unika bakgrund? Var dig själv och utmana oss - låt oss driva förändring för kommande generationer!
Mer info
Kontaktperson
Bertil Karlsson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap .

Liknande jobb