Fältsäljare – Fordon - Lycksele

Fältsäljare – Fordon - Lycksele

Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 85 länder och har drygt 78 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Vi är beredda på att skapa förutsättningar för dig att lyckas hos oss. Genom samspelet mellan våra olika säljkanaler tar vi marknadsandelar där du har en avgörande roll framöver. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna i samspelet för att utveckla servicen till våra kunder, kommer att vara central.

Om tjänsten

Du ansvarar för ett eget distrikt inom regionen och jobbar med att långsiktigt utveckla och expandera distriktet. Området Fordon omfattar följande målgrupper och kundsegment: Märkesverkstäder och Universalverkstäder.

Några viktiga arbetsuppgifter;
 • bearbetning av både befintliga- och nya kunder
 • se över kundernas behov och hitta lösningar för att effektivisera kundernas hantering av förbrukningsmaterial.
 • praktiska produktdemonstrationer
 • I samarbete med din chef sätter ni upp en långsiktig plan för att maximera försäljnings- och kundutvecklingen på ditt distrikt.
Du är;
 • Driven, ansvarsfull med ett stort affärsintresse.
 • Ser vikten av att vara en del i ett lag för att uppnå bästa resultat
 • Du älskar att bearbeta och utveckla kunder samt bygga långsiktiga relationer
 • Är resultatinriktad och tänker att mål är till för att nås
 • Du är professionell i din framtoning och står för företagets värderingar
 • Din datorvana är mycket god och du uttrycker dig väl i tal och skrift
 • Du arbetar strukturerat och har en analytisk förmåga
 • Förstår värdet av god service och är duktig på att etablera nya relationer
Arbetet ställer höga krav på kundvård och det är därför viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt. Som fältsäljare hos oss ska du vara kundfokuserad och engagerad samt vara lätt att samarbeta med och ha en positiv inställning. Presentationer ingår i ditt arbete så vana med Officepaketet ser vi som önskvärt.

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Som säljare erbjuder vi dig Sälj- och Produktutbildningar kontinuerligt. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt, en arbetsplats bland duktiga kollegor, en marknadsmässig lön, kompetensutveckling och att vara en del i ett starkt team mot en ständig utveckling.

Vid ber dig vänligen säkerställa att Din ansökan innehåller;
 • En tydlig beskrivning av din teoretiska utbildning eller dina relevanta erfarenheter gällande Fältsälj
 • En tydlig beskrivning om varför du söker detta jobb
 • En tydlig beskrivning av dina styrkor och dina utmaningar som Fältsäljare
Tjänstgöringsgrad: Heltid

Placeringsort: Lycksele med omnejd

Övrigt: Krav på B-körkort

I tjänsten ingår tjänstebil, dator och mobiltelefon.

Önskat startdatum: 1 september 2020

Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Patrik Eriksson - 070-300 8812. Vi tillämpar löpande urval och önskar din ansökan senast 25 maj 2020.
Mer info
Område Lycksele
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Würth Svenska AB
Hemsida https://www.wurth.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro - med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 250 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %. 2016 hade vi 373 anställda, varav 300 personer i en säljande befattning inom våra 5 divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg, Cargo och Installation. Würth Svenska AB omsatte ca 731 MSEK 2016. Kompetent personal, produkter och tjänster av högsta kvalitet, butiker och kundsupport gör att vi varje dag kan leva upp till våra kunders krav på kvalitet och service. Vi har butiker över hela Sverige och planerar för en fortsatt butiksexpansion under de närmaste åren. Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Vår affärsidé Würth Svenska AB ska hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial. Det uppnår vi genom marknadens bästa servicekoncept som kännetecknas av kompetenta medarbetare, god kvalitet, stark lokal närvaro samt snabba och säkra leveranser.