Junior systemutvecklare

Junior systemutvecklare

Vi vill stärka vårt utvecklingsteam och söker nu dig som vill jobba med att utveckla några av Sveriges mest intressanta lösningar inom GIS, logistik och skog. Hos Sokigo erbjuds du en ansvarsfull roll inom systemutveckling och får jobba med nya tekniker i ett agilt utvecklingsteam. Vill du ha roligt på jobbet och ha möjlighet att utvecklas i ditt yrke genom utmanande uppgifter? Vill du omges av grymma människor och positiv energi? Om svaret är ja - sök tjänsten som junior systemutvecklare!

Att jobba som systemutvecklare på Sokigo

Hos oss får du arbeta med att utveckla verksamhetsanpassade kart- och positioneringsbaserade lösningar till företag och organisationer. Du blir en del av ett utvecklingsteam bestående av 3-4 utvecklare. Teamet arbetar agilt enligt Scrum. Du jobbar även i nära samarbete med våra produktägare och leveransteam.

Du bör ha ett DevOps approach i ditt arbete - you build it, you run it!

Sokigo är en flexibel organisation där utvecklarna är väldigt snabbfotade och jobbar nära vår drift. Du kommer att få testa på många olika tekniker som exempelvis C#, Javascript, Typescript, databashantering och serverinstallationer.

Rollen i korthet:
  • Agilt arbete enligt Scrum
  • Ta fram nya lösningar och vidareutveckla befintligt system
  • Bidra till lösningförslag för produkter som ger maximal nytta för våra kunder
  • Vara delaktig i förbättringsarbete kring utvecklingsmetoder
  • Jobba i projekt tillsammans med partnerföretag och kunder
  • Påverka teknikval för kommande produkter och funktioner
Vem är du?

Du är nyutexaminerad alternativt har några års erfarenhet av webbutveckling eller ett allmänt brinnande intresse för utveckling. Det viktigaste är att du har ett stort engagemang för teknik och utveckling samt ett starkt driv för att lära dig nya saker tillsammans med oss och våra kunder.

Om Sokigo

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden och ligger i framkant gällande system för skogsbranschen. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 180 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet. Sokigo är en del av koncernen Addnode Group.

Vi är en del av det moderna och hållbara arbetslivet - Sokigo har en positiv inställning till att kunna arbeta hemifrån och strävar efter att hitta rätt balans utifrån respektive roll och person.

Vi vill gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt då vi behandlar ansökningar löpande.
Mer info
Område Lycksele
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sokigo levererar lösningar och tjänster för kommunala och privata aktörer baserad på egen programvara kompletterad med verksamhetsnära tjänster. Genom att ta tillvara på synergierna mellan vårt kommunala och privata erbjudande kan vi erbjuda en unik kompetens och moderna lösningar.