Skolsköterska

Skolsköterska

Vi söker nu en skolsköterska till elevhälsan i Lycksele kommun.

Som skolsköterska ingår du i elevhälsan, vars uppdrag är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande. Tillsammans med övriga yrkesgrupper inom elevhälsan samarbetar du med skolans personal för att förebygga ohälsa och inlärningssvårigheter samt bidrar till att skapa miljöer för att främja elevernas utveckling mot målen samt hälsa och lärande.

OM DIG
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. Du som är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet och känner dig motiverad att studera en specialistutbildning är också välkommen med din ansökan.

Samarbete internt och externt är centralt i uppdraget vilket ställer höga krav på din sociala kompetens.

KRAV
Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård alternativt legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet som är motiverad att studera en specialistutbildning.

OM OSS
I elevhälsan arbetar vi främjande och förebyggande med tidiga insatser, samverkan mellan professioner och effektivt nyttjande av resurser. Barn- och elevhälsans professioner finns nära den pedagogiska verksamheten.

För mer information om hur det är att leva, bo och arbeta i Lycksele, se vår broschyr: http://www.sebroschyr.se/lyckselekommun/WebView/

OM ANSTÄLLNINGEN
Varaktighet: Tillsvidare
Omfattning: 100 %
Tillträde: Hösten 2020 enligt överenskommelse.
Lön: Vi tillämpar individuella löner, vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Inom detta område arbetar flest kvinnor och därför hoppas vi att även män söker tjänsten. Vi tror även att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

I Lycksele kan du kombinera ditt vanliga arbete med en deltidsanställning som brandman. Kontakta räddningstjänsten om du är intresserad av att arbeta som deltidsbrandman.

Vi undanber oss all kontakt från annonssäljare som inte söker tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Elevhälsochef Sofia Gideonsson
Telefon 0950-163 16
Område Lycksele
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lycksele.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Lycksele – staden i Lappland – ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. I Lycksele är vi övertygade om att ett välkomnande förhållningssätt och gemensamma värderingar, stärker kommunen och dess attraktionskraft. Kommunen vill utvecklas till en välkomnande kommun med högt attraktionsvärde, där talanger tas om hand och utvecklas och kommunmedborgare, kunder, leverantörer och andra som en kommun har kontakt med får ett professionellt bemötande och god service. Vår värdegrund bygger på tre övergripande värdskapsord, medkänsla, tillsammans och drivkraft.