Ekonom/Administratör

Ekonom/Administratör

Livsmedelsförädling i Lyckan AB är en vilthanteringsanläggning i Lycksele som köper älg och ren. Viltköttet förädlas hos oss innan det säljs vidare. Produktionen innefattar styckning, rökning, torkning, skavning, malning, paketering och märkning.

Vi ser gärna att Du som söker är självgående, drivande, har en förmåga att skapa struktur och kan hantera bokföring, ekonomisk uppföljning och kalkyler. Men Du skall också vara vår röst i telefon och där kunna hantera bokning, order och information.

Du har ett trevligt sätt, har förmåga att organisera Ditt eget arbete och inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och gå ut och packa eller leverera varor, samtidigt som Du har koll på de dagliga rutinerna. Det kommer att vara ett rörligt jobb såväl fysiskt som mentalt, varför du skall ha förmågan att växla fokus flera gånger om dagen!

Vi välkomnar alla sökande, men för att klara av jobbet måste Du kunna skriva och uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift och ha erfarenhet och god kunskap om alla de ovanstående arbetsuppgifterna. Som ytterligare merit ser vi om Du har erfarenhet från Visma och Excel. Tjänsten är på heltid och vi avser tillsätta den i början av augusti, sista ansökningsdag
20 juni.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Fredrik Eklund 070-323
96 61.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast till fredrik@norrlandsvilt.se
Mer info
Kontaktperson Fredrik Eklund
Telefon 070-323 96 61
Email Mejla Fredrik Eklund
Område Lycksele
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juni (2 dagar kvar)