Kundtjänstmedarbetare till Arbetsförmedlingen i Lycksele

Kundtjänstmedarbetare till Arbetsförmedlingen i Lycksele

Du som vill arbeta inom kundtjänst på en Arbetsförmedlingen i Lycksele -se hit!

I detta jobba är telefon och dator dina främsta redskap. Arbetet innebär att över telefonen guida inringande personer rätt. Du kommer att delge information, ta emot och lämna uppgifter samt registrera information där ditt främsta fokus är att ge bra service. Du kommer att få rätt utbildning på plats för att kunna utföra arbetet på bästa sätt.

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning. Vidare har du minst 1 års erfarenhet av liknande servicearbete. Då mycket av arbetet sker på dator har du en god kunskap i MS Office paketet. Som person är du serviceminded, du förstår vikten av att ge bra service. Vidare är du är kommunikativ, lugn och en god lyssnare.

Anställningsomfattning

Heltid.

Anställningsform

Du kommer vara anställd av Kornboden-OnePartnerGroup i Örnsköldsvik under uppdraget, för rätt person kan en anställning hos kunden vara aktuell. Startdatum är den 4/2 2019.

Om oss

Kornboden- OnePartnerGroup i Örnsköldsvik är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 45 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

https://www.kornboden.se

https://www.onepartnergroup.se

Övrig information

Urvalet sker löpande så välkommen med din ansök redan idag genom att skicka in ditt cv och personligt brev. Ange referenser och löneanspråk i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Malin Vedman, se kontaktuppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lycksele
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 10 feb (18 dagar kvar)