Projekt-serviceledare inom ventilation till Bravida Lycksele

Projekt-serviceledare inom ventilation till Bravida Lycksele

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projekt-/serviceledare inom ventilation till Lycksele.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt och serviceuppdrag från planering, kundbearbetning och försäljning till leverans och uppföljning. Mer konkret kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att:
  • ansvara för kalkyl, avtal, ekonomiska resultat
  • utförande av projekt med tillhörande dokumentation
  • utveckla och bevara kundrelationer
  • arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
  • leda och engagera medarbetare
  • vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Som projekt-/serviceledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Bravida i Lycksele är verksamma inom områdena ventilation och VS. Huvudsätet ligger inom kommunen men verksamhet bedrivs i hela inlandet. Samarbetet mellan de två teknikområdena är gott och målsättning är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar båda områdena. På avdelningen är vi 15 montörer/tekniker som backas upp av en administratör, 3 projektledare och en avdelningschef. Det är en trivsam arbetsplats där du, förutom en trygghet och trevliga kollegor, får möjlighet att arbeta med spännande och utmanande projekt. Snart kommer en av våra tjänstemän gå i pension och därför söker vi nu efter en ny kollega som är vill anta utmaningen att axla den kombinerade rollen som projekt-/serviceledare inom ventilation.

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk utbildning och erfarenhet av rollen som ledare. Erfarenhet från installationsbranschen eller arbete inom ventilation är meriterande. Som person har du ett kundorienterat synsätt, genuint intresse service och är trygg i din yrkesroll. Dina ledaregenskaper är goda och du har förmåga att på ett flexibelt vis hålla samman och driva avdelningen framåt. Resultatfokus och förmåga att ta hem de lönsamma affärerna är egenskaper som värdesätts högt. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 8 juni. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Lycksele
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 8 juni 2020 (14 dagar kvar)