Elektriker

Elektriker

Bolidenområdet söker Elektriker, tsv och vikariat till gruvan i Kristineberg

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

Utvecklas som elektriker hos oss!
Som elektriker i Kristinebergsgruvan kan du förvänta dig en arbetsdag präglad av stor variation. Ena dagen kommer du att arbeta med underhåll av stora elkraftanläggningar för att nästa dag löda kontakter. En sak kan vi lova – i den här tjänsten kommer du att få utvecklas brett inom elektrikeryrket och automation ! Till din hjälp får du duktiga kollegor att arbeta med i team, oftast två och två. Ditt uppdrag blir att arbeta förebyggande, för en stabil och säker produktion, där vi ser till att våra maskiner får det underhåll och de förbättringar som behövs. Vi arbetar proaktivt och säkerhet är vår högsta prioritet – här på Boliden är vi stolta över att vårt säkerhetsarbete ligger i framkant. Skiftformen är s.k 7-7, så varannan vecka är du ledig! Vi söker både för att tillsvidareanställa och för att tillsätta ett vikariat, som avser 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Utbildning/Erfarenhet
Elektrikerteamet här i Kristineberg är en härlig grupp med olika erfarenheter. Det vi har gemensamt är att vi har bra grundkunskaper inom el och helt enkelt är praktiskt lagda. Vi har ett roligt och varierande jobb, och är nyfikna på dig och vad du har att tillföra vårt gäng. Du har elgymnasial utbildning (eller likvärdigt) gärna med inriktning mot industri, men inte så mycket arbetslivserfarenhet? Inga problem! Vi blir din språngbräda mot en lång och gedigen elektrikerkarriär. Är du däremot en mer erfaren elektriker med några eller många års erfarenhet i bagaget så anpassar vi tjänsten efter din profil. Körkort B är ett krav för den här tjänsten. Vi värnar om hälsan hos våra medarbetare, och som anställd hos oss på Boliden får du ta del av flera olika friskvårdsförmåner, som tex bad och gym och utlottningar till prova-på-aktiviteter m.m. Vi berättar gärna mer om detta, samt om övriga förmåner med att jobba på Boliden!

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Underhållschef Emil Fjellner, 0910-70 51 36..

Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall Kristineberg 0910-70 5144.

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-70 40 95.

Vi vill ha in din ansökan senast den 5 februari 2020, ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med din ansökan.

(Lycksele, Malå, Sorsele, Storuman, Norsjö).
Mer info
Kontaktperson Emil Fjellner
Telefon 0910-70 51 36
Område Lycksele
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.