Reservdelsman till Bil Nord i Lycksele

Reservdelsman till Bil Nord i Lycksele

Bil Nord är sedan 1987 ett självständigt dotterbolag till Nordemans Bil AB. Bil Nord har egna lokaler helt anpassat efter behovet och de är idag en agentur för Scania lastbilar med verksamhet i Lycksele och Örnsköldsvik. Vill du läsa mer om Bil Nord gör det på Bil Nord hemsida.

Bil Nord söker nu en Reservdelsman till Lycksele.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter:
Den reservdelsman/kundmottagare vi nu söker ska arbeta med att stötta våra mekaniker med reservdelar i deras dagliga arbete samt ge service via ordertelefon och försäljning över disk.

Viktiga delar i ditt ansvarsområde är:
  • att ta mot kunder till verkstad.
  • att hantera reservdelsbehov och bereda reservdelsorder.
  • att erbjuda och sälja relaterade delar och kampanjerbjudanden som t ex fastprispaket.
  • att noga tolka teknisk information för att hitta korrekta delar till varje enskild reparation.
  • att besvara samtal och på ett strukturerat och professionellt sätt förebygga framtida kostsamma problem för kunden.
  • att vara en del av serviceteamet.
Som en i serviceteamet på Bil Nord ser vi det som självklart att du hjälper dina arbetskamrater inom teamet med bl.a. reservdelsflödet och administrationen både inom verkstad och reservdelar. Dina arbetsuppgifter är också lagervård, inventering, returhantering etc.

Vem är du?
Vi söker dig som minst har tekniskt gymnasium, meriterande är några års erfarenhet från liknande arbete. God datamognad krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Du hanterar det svenska språket bra både skriftligt och muntligt.

B-behörighet är ett krav, har du även C- och D-behörighet samt truckkort är det meriterande.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och bemöter både interna kunder och externa kunder på ett professionellt och trevligt sätt. Du bidrar med gott humör och har en hög arbetsmoral.

Tjänsten är på heltid och tillträdesdag är enligt överenskommelse, lön enligt överenskommelse.

Övrig information
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Malin Vedman på OnePartnerGroup 0660-689 602. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då det är löpande antagning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2021-04-21.
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman, VD
Telefon 0660 - 68 96 02
Område Lycksele
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se