Lastbilsmekaniker till Bil Nord i Lycksele

Lastbilsmekaniker till Bil Nord i Lycksele

Bil Nord är sedan 1987 ett självständigt dotterbolag till Nordemans Bil AB. Bil Nord har anpassade lokaler för sin verksamhet och är idag en agentur för Scania lastbilar med verksamhet i Lycksele och Örnsköldsvik. Vill du läsa mer om Bil Nord, gör det på nordemansbil.se/bilnord.

Bil Nord behöver förstärkning och söker nu en lastbilsmekaniker till Lycksele.

Dina arbetsuppgifter

Är du intresserad av tunga fordon och dess påbyggnationer samt underhåll och reparation? Har du erfarenhet av att skruva i tunga fordon och vill bidra till en härlig stämning i verkstaden? I rollen som lastbilsmekaniker på Bil Nord arbetar du med service, felsökning, reparation, underhåll och dess påbyggnationer. Du kommer att arbeta med Scania lastbilar och några av Bil Nords styrkor är ram-riktning, hjulinställning och påbyggnader.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mekaniker med tunga fordon. Du har en fordonsteknisk utbildning inom tunga fordon eller motsvarande. Kunskaper inom hydraulik, pneumatik, mekanik och svetsning är meriterande. Du har en god datavana.

B-körkort är ett krav. Meriterande är om du har C/CE-körkort, truckkort, traversutbildning samt heta arbeten.

För att trivas som mekaniker hos Bil Nord gillar du att ta eget ansvar och hitta lösningar på problem som uppstår. Vi tror att du är serviceinriktad, flexibel, ordningsam och självgående. Du utför reparationer med hög kvalitet och sätter kunden i fokus. Du visar engagemang för både dina och teamets arbetsuppgifter och har god kommunikationsförmåga på svenska.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid och lön

Dagtid, kvällsskift kan förekomma/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2019-11-29. Du skickar in ditt cv och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Malin Vedman, 0660-689 602, malin.vedman@onepartnergroup.se.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Sökord: lastbilsmekaniker, Scania lastbilar, mekaniker, tunga fordon, Lycksele, Bil Nord.
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman
Telefon 0660689602
Område Lycksele
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se