Rekrytering av Kundansvarig Systemtekniker till Acon!

Rekrytering av Kundansvarig Systemtekniker till Acon!

Acon söker en Systemtekniker. Deras kunder är allt från butikskedjor, klädmärken, bank, mjukvaruutvecklingsföretag och industrier. Deras kunderna finns i huvudsak i Norden och Europa men även i andra delar av världen. Acon har varit med på VAs lista för "Superföretag" 3 år i rad och även varit nominerad till DI Gasell. Nu söker dem en Systemtekniker till deras seniora team.

På Acon får du chansen att utvecklas både med kunden och ditt team men även med en satt utbildningsplan inom t.ex. Microsoft, Cisco, Dell och ITIL.

I Lycksele ligger Acons Datacenter. Läs mer om tjänsten nedan för mer information.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Acons räkning en Systemtekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Acon.

Acon arbetar för att ha kul och utvecklas, men är också riktigt duktiga på det dem gör! Din resa hos Acon börjar med deras inskolning, där får du lära känna Acon och dina kollegor. Acon är idag 41 anställda och huvudkontoret ligger i Lycksele. Kontor finns även i Umeå och Stockholm. Här erbjuds du möjlighet att arbeta antingen i Umeå eller Lycksele. Acon ser positivt på kvinnliga sökanden och det finns ett uttalat mål att öka jämställdheten på företaget. I tjänsten förekommer resor både inom Sveriges gränser men även inom Europa beroende på kund.

Acons kärnvärden är: Ärlighet, Engagemang, Kvalitet och Ansvar.

Dina arbetstider innefattar dagtid med förtroendetid, det är teamet tillsammans som sätter veckoplanen och där har du möjlighet att anpassa tiderna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Acons önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som systemtekniker på Acon arbetar du dedikerat mot en eller flera av deras kunder i ett team.

I rollen som systemtekniker arbetar du med drift, underhåll och utveckling av kundens IT-miljö. Vidare kommer du att arbeta med nätverk och datacenter som baseras på hårdvara från Dell och Cisco. Mjukvarumässigt är det miljöer med Windows Server, SQL, Exchange, Office 365, Active Directory, Veeam m.m.

Acon levererar rätt IT med maximalt värde till sina kunder. Självklart arbetar du effektivt med fokus på det viktigaste - Att kundens situation löser sig.

Du arbetar dagligen i Acons ramverk för ärendehantering.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Drift och utveckling av kundens IT-miljö.
  • Rådgivning internt och externt.
  • Lösa eskalerade incidenter.
  • Lösa komplexa problem i kundernas miljöer.
  • Installation av ny mjuk och hårdvara.
I tjänsten förekommer resor, 1-2 kundmöten per månad beroende på kund.

Vi söker dig som

Har B-körkort och talar svenska och engelska då Acon har kunder som är etablerade i andra länder.

Vidare har du erfarenhet av drift och underhåll i Windowsmiljöer (Windows server 2012/2016).
Erfarenhet av drift och underhåll av Windows klienter (Windows 7,8 och 10) är också ett krav för tjänsten.

Vi ser gärna att du har även har erfarenheter inom dessa områden:
Microsoft Exchange.
Microsoft SQL.
Office 365.
Hyper-V.
Brandväggar t.ex. Cisco.
Backupprogramvara t.ex. Veeam.

Vi söker dig som är tydlig, stabil, noggrann och gillar att ta eget ansvar. Vi vill att du drivs av att se förbättringar i ditt vardagsarbete. Du är bra på att samarbeta, är flexibel, stresstålig och har förmågan att se helhetsperspektiv. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Umeå eller Lycksele
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Det speciella med oss

Vi tar hand om din IT till fastpris. Vårt datacenter är ett av Europas säkraste - placerat 100 meter in i det norrländska urberget. Glädjen, det personliga engagemanget och passionen får du på köpet.

Vi är väldigt ärliga, ibland så att vi kan upplevas jobbiga. Men i slutändan är alla väldigt nöjda att vi alltid ställer oss frågan om leveransen lever upp till vår mission att leverera Rätt IT till maximalt värde. Sedan att vi drivs av nära starka relationer och är roliga att ha göra med är också en del som gör oss lite mer speciella.

Med Acon kan du lägga fullt fokus på din kärnverksamhet, det du verkligen brinner för. Du får högsta möjliga tillgänglighet och säkerhet - och tack vare vårt fastpris kan du alltid hålla koll på kostnaderna.
Mer info
Område Lycksele
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 11 mars (19 dagar kvar)