Hoppa till innehåll
Wangeskog Hyrcenter AB logotyp

Servicetekniker verkstad till Lund

Vi söker servicetekniker till vårt hyrcenter i Lund. Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter med fokus på service, funktionskontroll och rengöring av allt från mindre handmaskiner till liftar och anläggningsmaskiner. I arbetsuppgifterna ingår även reparationer, lastning och lossning. Hos oss behöver man tycka om att hoppa in där det behövs då vi stöttar varandra i våra olika arbetsuppgifter även utanför den direkta befattningen.

Vårt hyrcenter i Lund ingår i region Syd som idag består av sex hyrcenter. Förutom i Lund finns vi i Arlöv & Fosie i Malmö och även i Trelleborg, Helsingborg och Halmstad.

Du kommer samarbeta nära dina kollegor på hyrcentret i Lund. Vi är ett gäng som gillar maskiner och att ge god service till våra kunder. Vi jobbar tight tillsammans och du kommer att bli en viktig del av teamet. Vi bryr oss om varandra och har nära till skratt.

Wangeskog som arbetsgivare är mån om att bevara en familjär känsla på arbetsplatsen med ett nära samarbete till våra kunder, som gärna stannar till på en kopp kaffe och pratar en stund med oss.

Vi har flera fina förmåner för våra anställda så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring med mera. Vi gör dessutom flera event tillsammans både under och utanför arbetstid.

Om Dig

· Du har tidigare erfarenhet av arbete som servicetekniker/ mekaniker.

· Du är tekniskt intresserad och har erfarenhet av att serva och reparera maskiner.

· Erfarenhet från hyresbranschen är meriterande.

· Du sätter laget före jaget och är van att ta eget ansvar och gillar ta i där det behövs.

· Du har mycket hög servicekänsla i alla lägen, tycker om att ge det lilla extra och ser problem som en trevlig utmaning.

· Vi värdesätter noggrannhet och struktur högt.

· Tidvis har vi hög belastning så stresstålighet är ett måste.

· Körkort B är ett krav och Truckkort och/ eller BE-körkort är meriterande men inget krav.

· Av säkerhetsskäl behöver du ha goda kunskaper i svenska.

· Det viktigaste är kanske ändå din positiva inställning samt viljan att lära dig nya saker och utvecklas.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Ansökan och frågor

Urvalet sker löpande och vi kan komma att avsluta rekryteringen redan innan sista ansökningsdag.

Frågor om tjänsten besvaras av Kevin Lindberg
Direktnummer: 046 - 378 07 03
Mailadress: kevin.lindberg@wangeskog.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wangeskog är ett entreprenörsdrivet företag inom maskinuthyrning med tillväxt och utveckling som viktiga drivkrafter. Vi är en rikstäckande partner med drygt 20 års erfarenhet på den svenska marknaden. Vi har en företagskultur där viljan att lära nytt och vara nyfiken uppmuntras. Vi är också måna om att ha hjärtat med oss i det vi gör, då vi genuint bryr oss om våra kollegor, våra kunder och våra samarbetspartner. Vi är ett helägt dotterbolag till den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar.

Liknande jobb