Hoppa till innehåll
Ansök nu

Drivs du av frågor som rör hälsa, säkerhet, miljö och kvalité? Arbetar du idag i en roll inom HSEQ och vill ta ett nästa steg där du även får ansvar för hållbarhetsfrågor? Veolia Water Technologies är ett miljöföretag på riktigt och deras lösningar för vattenrening säljs till kunder över hela världen!

Nu söker vi en HSEQ Manager med stort intresse för Sustainability till Veolia Water Technologies Sverige!

Veolia Water Technologies Sverige är en del av den globala Veolia-koncernen där hållbarhet, arbetsmiljö, säkerhet och kvalitet är högt prioriterat. I Sverige består Veolia Water Technologies av två affärsenheter, AnoxKaldnes och Hydrotech, med totalt ca 115 medarbetare.

Som HSEQ- och Sustainability Manager har du en nyckelroll...

med övergripande ansvar för företagets kvalitets-, miljö-, hälso- och säkerhetsarbete samt för vårt strategiska arbete inom hållbarhet.  

Tjänsten kommer att delas mellan Hydrotech och AnoxKaldnes vilket innebär att du växelvis arbetar från våra kontor i Lund och Vellinge. Du rapporterar till vår VD Jacob Bruus och har många kontaktytor både i Sverige och i andra delar av Veolia-koncernen.

Ditt uppdrag är brett och innehåller många viktiga arbetsuppgifter som tex:

  • Arbeta för att HSEQ och hållbarhet är en naturlig del av vår dagliga verksamhet samt förankra detta med kollegorna ute i verksamheten.

  • Utveckla processer samt följa upp och uppdatera mål vad gäller kvalitet, hälsa och säkerhet samt miljö och hållbarhet.

  • Ansvara för att utveckla, implementera och underhålla kvalitetsledningssystemet ISO9001 inom organisationen. Hydrotech är certifierat enligt ISO 9001 och AnoxKaldnes implementerar just nu ett nytt kvalitetssystem med målet att bli certifierad enligt ISO 9001. Du kommer att leda och övervaka alla aspekter av kvalitetssäkring och kontrollprocesser för att säkerställa att våra produkter och tjänster konsekvent uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

  • Säkerställa uppföljning gällande olyckor och tillbud samt adekvat rapportering inom koncernen och mot svenska myndigheter.

  • Uppdatera styrande dokument så att instruktioner och rutiner finns på plats och att vi följer rådande lagstiftning.

Du är en driven HSEQ Manager med stort intresse för hållbarhetsfrågor...

och har minst 5 års erfarenhet från arbete där fokus varit på Health, Safety, Environment, Quality och gärna Sustainability- till fördel i ett producerande bolag eller med teknisk inriktning.

Din expertis och ditt kunnande gör att du ständigt driver förbättringsarbete för att öka kundnöjdheten genom att främja en kvalitetskultur i hela företaget.

Som person är du självständig och har ett starkt driv och engagemang för att utveckla vår verksamhet. Du är en nyfiken och kommunikativ lagspelare som ständigt håller dig uppdaterad på senaste lagstiftning och frågor som rör ditt område. Du är inte rädd för förändring, behöver samtidigt vara strukturerad i ditt arbete och du kan enkelt växla mellan att vara strategisk såväl som operativ, beroende på behov.

För rollen krävs också:

  •  Relevant eftergymnasial utbildning

  •  B körkort

  •  Mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska.

Veolia Water Technologies erbjuder en fantastisk möjlighet...

för dig som trivs i en självständig roll med ansvar för HSEQ samt vill driva företagets hållbarhetsarbete i linje med Veolias höga mål inom området. Tillsammans med ledningsgruppen kommer du att ansvara för att utveckla och implementera den övergripande hållbarhetsstrategin samt genomföra aktiviteter för att nå hållbarhetsmålen.

Veolia har som mål att vara riktmärket för ekologisk omvandling. Vårt uppdrag "Resource the world" visar det orubbliga engagemanget hos våra 220 000 anställda för att skapa en positiv inverkan på vår planet.

Vi är övertygade om att rätt person för detta jobb kommer att ha en spännande framtid framför sig! Här kommer du till ett framåtsträvande bolag som fokuserar på ständiga förbättringar av våra produkter och miljön utan att kompromissa med individens möjlighet att kombinera privatliv och arbete.

Som Veolia-anställd har du rätt till vårt Veolia-vårdprogram, friskvårdsförmåner, ATF och möjligheten att engagera dig som aktieägare i Veolia.

Läs mer om oss på https://www.veoliawatertechnologies.com/en/homepage-sweden

Välkommen med din ansökan!

Om detta låter som en spännande tjänst för dig, skicka din ansökan redan idag!

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Lisa Alsterberg - lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare