Hoppa till innehåll
Sydvatten AB logotyp

Driftreparatör till Sydvatten

Ansök nu
Nu söker vi en medarbetare till vattenverket i Vomb!

Inom de närmaste 10 åren kommer Vombverket att genomgå en kraftig utbyggnad. Detta kommer att beröra samtliga av verkets produktionsdelar såsom ny råvattenledning, vattentäktreglering, nya produktionslinjer, UV-behandling, ny distributionsledning inkl. reservoarer samt renovering av befintliga ledningsnät.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, medborgarfokus, produkt- och verksamhetsutveckling samt vara en attraktiv arbetsgivare. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. God gemenskap med många olika aktiviteter både på och efter arbetstid förekommer. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som medarbetare på vattenverket i Vomb är du en del av processen från planering till genomförande. Du kommer både självständigt och i grupp arbeta med reparation, underhåll och förnyelsearbete på vattenverket. I arbetet ingår bland annat översyn av anläggningsdelar, byte / renoveringar av ventiler och pumpar samt mindre ombyggnader av rör / processystem. Leverantörs samt entreprenörskontakter ingår i tjänsten. Arbetet utförs på dagtid men beredskap kan i framtiden bli aktuellt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning eller erfarenhet inom reparation och underhåll av processanläggningar inom ex livsmedelsindustrin eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då du bland annat kommer att arbeta i underhållssystem och andra stödsystem krävs det att du har en administrativ förmåga och viss datavana. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande om du även har erfarenheter från tillverkningsindustrin samt tigsvetsning. Elbehörighet är ett plus i denna tjänst.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, ansvarstagande och kommunikativ. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Vidare kräver arbetet handlingskraft och förmåga till beslutsfattande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Anställning vid Sydvatten AB är säkerhetsklassad varvid en registerkontroll kommer att utföras innan anställning.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Underhållschef Christian Olsson, tfn 010-5151144.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Sydvatten AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2023-09-26.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sydvatten AB är ett kommunägt företag som producerar dricksvatten till nästan en miljon invånare i västra Skåne. Bolaget bildades 1966 och är i dag en av Sveriges största dricksvattenproducenter. Sydvatten äger och driver Bolmentunneln, de två vattenverken Ringsjöverket och Vombverket samt huvudledningssystemet för distributionen av dricksvatten. Genom samarbetet i Sydvatten kan de 17 delägarkommunerna garantera sina invånare, skolor, sjukhus och företag en säker, hållbar och kostnadseffektiv dricksvattenförsörjning.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare