Student till kommande uppdrag inom It-support och systemadministration!

Student till kommande uppdrag inom It-support och systemadministration!

Har du ett stort intresse för It och teknik? Är du ute efter ett meriterande extrajobb inom It-support eller systemadministration? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Inför framtida uppdrag söker vi nu efter studentmedarbetare som är intresserade av att arbeta extra inom it-support eller systemadministration. I dessa tjänster kommer du att stötta upp befintligt team på arbetsplatsen med att ge support och hantera inkommande ärenden antingen från organisationens medarbetare eller kopplat till affärssystemet. Du kommer utgå från deras kontor som ligger i området Lund/Malmö.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats ute hos vår kund. Du förväntas kunna arbeta två dagar i veckan och arbetstiden är dagtid måndag till fredag där både heldagar och halvdagar kan vara aktuellt. Tjänsten startar med en introduktion där du kommer börja med att gå bredvid ordinarie personal, men ganska snabbt kommer du att påbörja att hantera dina egna ärenden. Tillsättning av tjänsten kommer att ske omgående eller så snart vi har hittat rätt person.

Detta söker vi:

- Du är student inom relevant område som It/Teknik/Systemvetenskap eller motsvarande. Du läser minst på halvfart och har minst 1 år kvar av dina studier.
- Du har ett stort intresse för teknik, system och mjukvara och har en god förståelse för detta.
- Du får gärna tidigare ha arbetat i ett serviceyrke och ha en god förmåga att hantera och bemöta människor.
- Du har goda kunskaper i engelska då en stor del av dokumentationen sker på detta språk, i övrigt ser vi att du är flytande i tal och skrift i svenska.

För övrigt ser vi att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt samt har god förmåga att arbeta enligt fastställda rutiner och mallar. Det är viktigt att du har ett hjälpsamt och lösningsfokuserat arbetssätt.

Låter det som en intressant tjänst för dig? Sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: It, Student, Systemadministration, Extrajobb, Teknik

Sökord: It, Student, Systemadministration, Extrajobb, Teknik
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se