Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Student sökes till arbete inom internservice till Axis i Lund!

Söker du ett långsiktigt varierande arbete att kunna kombinera med dina studier? Trivs du med ett fysiskt arbete och vill leverera service i världsklass? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu 2 engagerade medarbetare till en varierad roll där man kommer arbeta inom internservice. Rollen innebär att man kommer arbeta i 2 olika avdelningar med många olika funktioner. Den ena dagen kan du arbeta i köket med att förbereda mat, servera både anställda och besökare samt städa. Andra dagen kan du hantera post och gods som kommer till arbetsplatsen. Ingen dag är den andra lik och det är viktigt att du trivs med att ha olika arbetsuppgifter.

Arbetspassen kan vara olika långa men vanligast är att man arbetar 6-8 timmar mellan 7:00-18:00. Det finns också möjlighet att arbeta uppemot heltid vissa veckor under sommaren. Axis har sina lokaler i norra Lund.

* Post och gods
* Växel
* Mat och dryck förberedelser
* Servering till anställda och besökare
* Vaktmästeri
* Reception
* Underhåll/städ av utemiljöer

Tjänsten kommer tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat och löper på tills vidare.

Detta söker vi:

Du som söker tjänsten ska kunna arbeta minst 2 heldagar i veckan och söker ett långsiktigt extraarbete att kombinera med dina studier. Vi ser därför att du har minst 2 år kvar av dina studier.

Vi söker dig som är serviceinriktad, praktiskt lagd, lösningsorienterad och har ett leende på läpparna. I arbetet är det viktigt att man kan arbeta både i team och självständigt då det förekommer båda delar.

Det kan förekomma en del fysiskt arbete så det är viktigt att du är bekväm med det.

* Serviceinriktad
* Praktiskt lagd
* Kan arbeta både i team och självständigt
* God svenska i tal och skift
* God engelska i tal
* B-körkort är meriterande

Tycker du att tjänsten låter intressant? Sök redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Student, Service, Kök, Reception, Lund

Sökord: Student, Service, Kök, Reception, Lund
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare