Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Nu söker vi testare till ett företag i Lund!

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett brinnande intresse för manuell testning på inbyggda system och drivs av ett leverera hög kvalitet? Vi söker dig som är i början av din karriär och vill jobba med test!

Information om uppdraget:

I din roll som testare får du chansen att arbeta med problemlösning och manuell testning av primärt inbyggda system. I tjänsten tar du ställning för kvalitet i alla delar av utvecklingsarbetet. Med andra ord så blir du en viktig pelare i teamet. I den här rollen kommer du också att jobba med automatiserad test och då är det viktigt med goda kunskaper inom Python.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till företaget. Längden på uppdraget är inledningsvis beräknat till 6-12 månader, med goda chanser till förlängning alternativt överrekrytering till företaget i fråga. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi tror att du har:
* Avslutad utbildning som högskoleingenjör eller civilingenjör
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Erfarenhet av Python
* Goda kunskaper och intresse test
* Förståelse för nätverk och deras uppbyggnad
* God kunskap och förståelse för datorer och operativsystem

Meriterande erfarenheter och kunskaper:
* Erfarenhet av automatiserad test
* Erfarenhet av manuell test mot inbyggda system

Att starta sin karriär som testare hos detta företag innebär även stora möjligheter för framtida karriär och utveckling inom företaget. I denna tjänst värdesätter vi ditt driv och strukturerade arbetssätt. Som person är du även noggrann, ödmjuk och öppen. Du motiveras av att ha en ansvarsfull roll där du i team med andra arbetar mot gemensamma mål.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande

Sökord: Test, Utveckling, Inbyggda system, Ingenjör, Developer

Sökord: Test, Utveckling, Inbyggda system, Ingenjör, Developer
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com