Kvalitetskontrollant på heltid sökes till Axis i Lund!

Kvalitetskontrollant på heltid sökes till Axis i Lund!

Trivs du med att arbeta i en lager- och produktionsmiljö och är du lagd åt det tekniska hållet? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund vid namn Axis Communications? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en kvalitetskontrollant till ett internationellt IT- företag vid namn Axis Communications som är beläget i Lund. Axis är ett IT-företag som tillverkar säkerhetskameror där deras kunskap kring nätverksvideo- och ljudlösningar, analys och åtkomstkontroll syftar till att skydda människor och egendom. Axis mål är att bidra till en smartare och tryggare värld genom att utveckla nätverkslösningar som förbättrar säkerheten. Deras kameror används till allt ifrån bussar och flygplatser till oljeriggar och fotbollsarenor. Företaget är internationellt men grundades i Lund där det i dagsläget har sitt huvudkontor samt en av deras många produktioner.


Axis söker nu en kvalitetskontrollant (Incoming inspector) på heltid till deras lager i som ligger i Klostergården i Lund. I rollen kommer du att ansvara för att ta emot och kontrollera gods samt uppackning vid behov. Du kommer att genomföra kvalitetskontroller enligt Axis specifikationer, testa av deras enheter och skria olika avvikelserapporter.
I dina uppgifter ingår även:
* Kommunicera internt angående ankommande gods
* Rapportera och registrera i affärssystem (IFS)
* Genomföra inventering
* Förflytta material

Vidare arbetar du självständigt, tar initiativ för att lösa problem och kan fatta beslut inom dina ansvarsområden. Du kan arbeta i windows office och hanterar outlook, word och excel. Du behöver ha körkort för bil (och truckkort med behörigheter A2, B1 och B2).

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag-fredag kl: 07.00-16.00. Tjänsten beräknas börja omgående och fortlöper framåt där det finns stor chans att bli övertagen direkt av Axis efter ca 6 månader.

Detta söker vi:

Som person ser vi att du:

- Är noggrann & strukturerad
- Har ett stort kvalitetstänk
- Har ett öga för detaljer
- Är flexibel
- Trivs med att arbeta fysiskt
- Har truckkort (A2, B1 och B2). Truckerfarenhet är meriterande.

Som tillägg till ovan ser vi gärna att du:
* Arbetat med godshantering
* Har erfarenhet av arbete i affärssystem gärna IFS
* Arbetat med kvalitetskontroller
* Kan läsa och förstå ritningar


Vidare ser vi att du är en person som är nyfiken och har en stor vilja att lära och utvecklas i din roll. Det är ett plus om du har ett intresse för teknik.


Tycker du tjänsten låter intressant? Sök då tjänsten redan idag då vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Sökord: Teknik, Lager, Heltid, Axis, Lund

Sökord: Teknik, Lager, Heltid, Axis, Lund
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se