Hoppa till innehåll
Ansök nu

Investeringsrådgivare / säljare
Lund

Nu söker Strandberg Kapitalförvaltning en trygg, social och affärsdriven säljare för att utöka vårt team.

Vi erbjuder
Som investeringsrådgivare hos oss får du en utvecklande tjänst inom en spännande bransch. Du blir en del av ett väl sammansvetsat team med kompetenta kollegor, högt i tak och en familjär företagskultur. Personalens välmående är en viktig fråga för bolaget och du kommer ha nära till både chef och kollegor som stöttar och hjälper dig längs vägen. 

Här får du arbeta på ett tryggt och stabilt bolag och du kommer att arbeta från vårt centralt belägna kontor i Lund. Kunderna befinner sig i Lund samt närliggande kommuner.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som idag har ett par års erfarenhet inom försäljning och vill ta nästa kliv i karriären. Som investeringsrådgivare på Strandberg Kapitalförvaltning kommer du att bygga förtroendeingivande och långsiktiga kundrelationer.

Du kommer att ansvara för hela försäljningsprocessen med dina kunder, från uppsökandet via event, telefon till fysiska kundmöten och löpande rådgivning. Du kommer att vara en viktig del för kundernas förvaltning av kapital och därför är det viktigt att du är flexibel, lösningsorienterad och håller en genomgående hög kvalitet i allt du gör.

Vad har Patrik Rosenberg, investeringsrådgivare att säga om hur det är att jobba på Strandberg Kapitalförvaltning? 

"Att arbeta som investeringsrådgivare på Strandberg Kapitalförvaltning ger goda möjligheter för att påverka sin framtid eftersom rådgivaren själv ansvarar över att bearbeta nya kunder och bibehålla befintliga. Detta i sin tur ger möjligheten till en konkurrenskraftig löneutveckling och en tjänst med varierande arbetsuppgifter."

Läs mer om vad Patrik har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/strandberg-kapitalforvaltning

Om dig
För att bli framgångsrik i rollen som investeringsrådgivare har du ett starkt intresse för försäljning och att bygga kundrelationer. Du har ett starkt eget driv och känner dig bekväm med att ta kontakt med nya människor både över telefon och genom fysiska möten. Du har en god förmåga att sätta ord på komplexa och svåra ämnen på ett pålitligt och inspirerande sätt.

Som person är du nyfiken, prestigelös och drivs av att hitta lösningar samt komma till avslut i affärer. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp då du är ödmjuk, förtroendeingivande och hjälpsam.

Vi ser även att du:

  • Har en ekonomirelaterad eftergymnasial utbildning
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Följande är meriterande:

  • Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem
  • Ett par års erfarenhet av försäljning

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Erika Augustsson. Du når Erika på 040-6606722

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Strandbergs Kapitalförvaltning 
Strandberg Kapitalförvaltning AB grundades år 2009 i Lund och är ett bolag i koncernen FondNavigator AB. År 2012 blev Strandberg Kapitalförvaltning delägare i Strukturinvest och sedan 2015 har bolaget värdepapperstillstånd. Värdepapperstillståndet har möjliggjort etableringen av egna fonder samt som går under namnet FondNavigator. Idag har Strandberg Kapitalförvaltning nio anställda.

Strandberg Kapitalförvaltning är ett fristående värdepappersbolag som erbjuder moderna finansiella tjänster till företag, institutioner och privatpersoner. Bolagets vision är att erbjuda en skräddarsydd och unik kapitalförvaltning med fokus på hög kvalité och service.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 juli 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare