Projektledare med högt kundfokus till AQ Elautomatik i Lund

Projektledare med högt kundfokus till AQ Elautomatik i Lund

Om företaget
AQ Elautomatik AB är ett dotterbolag inom koncernen AQ Group som bedriver verksamhet i Västerås, Lund och Örnsköldsvik med sammanlagt 84 anställda och en omsättning på 225 miljoner SEK. Bolaget konstruerar och producerar elektriska kraft- och styrutrustningar samt automationslösningar till industrikunder.

AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu en projektledare med högt kundfokus till deras kund- och projektorganisation!

Som projektledare hos AQ leder du projekt från order till leverans och har det övergripande ansvaret för att leveranser sker i tid, med rätt kvalitet och kostnad. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att granska specifikationer från kund och utifrån dessa ta fram en kostnads-och projektkalkyl, som offereras till kund. Du har kontakt med kunder och leverantörer löpande under projektets gång och prioriterar en god relation till alla dina kunder högt.
AQ nyttjar även sin globala produktionskapacitet varför du också kan få leda projekt som produceras hos något av deras systerföretag. Det innebär att du kommer samarbeta och kommunicera med många människor runt projektet!

Det förekommer resor, både inrikes och utrikes, i tjänsten.

Din profil
Som person ser vi att du är en fena på att både kommunicera och samarbeta! Att skapa förtroende både internt och externt är helt enkelt något som faller sig naturligt för dig. Vidare ser vi att du är kundfokuserad, initiativrik och trygg i dig själv.
Du har inga problem med att fatta beslut och tycker att det är givande att utveckla samarbetet med dina befintliga kunder, för att vinna nya marknader och produkter.

Erfarenhet
- Grundutbildning på minst gymnasienivå, gärna inom el-/automation. Högskoleutbildning är meriterande.
- Du har några års arbetslivserfarenhet av liknade arbetsuppgifter, har du dessutom jobbat inom branschen är det till fördel.
- Du har goda kunskaper inom Microsoft Office produkter.
- Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.

Blank rubrik
Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Erika Douhan Madsen på erika.d.madsen@soderco.se.
Notera att vi inte hanterar ansökningar via mail eller post.

Mer info
Område Lund
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 27 apr 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Söder & Co ska bidra till ett inkluderande samhälle där människor utmanas, har framtidstro och känner sig delaktiga. Utifrån kompetensprövning ger vi alla människor möjligheter på arbetsmarknaden och i samhället i stort, oavsett etnicitet, religiös övertygelse eller sexuell läggning. Hos oss gör människor skillnad.