Hoppa till innehåll
Nu söker vi en skicklig och kvalitetsmedveten svetsare till vår verkstad.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av TIG-svetsning. Arbetet består i att svetsa metallslangar, anpassa kopplingar samt allehanda svets- och slangmonteringsarbete.

För att trivas hos oss är du en person som är ansvarsfull och tar egna initiativ. Du trivs i ett högt tempo och är flexibel i ditt arbetssätt då det är ett varierande arbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant och kvalitativt arbete som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Du är servicemedveten och har ett trevligt bemötande. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Som person är du praktiskt lagd, händig och nyfiken av dig. Då vi håller på med styck tillverkning och mindre serier så är du van att arbeta utan fixturer och mallar.

Du är välkommen att skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt då vi behandlar ansökningarna löpande. För mer information om tjänsten kan du kontakta Frans Juhlin på telefon 046-211 26 00. Du kan också gå in på vår webbplats, www.slangspecialisten.se.
Mer info
Kontaktperson
Frans Juhlin
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Slangspecialisten AB är en rikstäckande leverantör av slang, kopplingar och tekniska lösningar till industrin. Vi har mångårig erfarenhet och samarbetar med väletablerade slang- och kopplingstillverkare. Detta medför tillgång till hög kompetens och ett brett sortiment. Vår försäljning av standardprodukter samt kundanpassning av slang sker från eget lager respektive egen verkstad.

Vår målsättning är alltid att som ansvarskännande leverantör tillhandahålla de rätta produkterna med snabba leveranser och god service. Vi sätter kundens behov och önskemål i centrum och skall vara en bra samarbetspartner.

Liknande jobb