Revisionsassistenter sökes till PwC

Revisionsassistenter sökes till PwC

Har du erfarenhet ifrån administration eller serviceyrken, är du kommunikativ och gillar struktur? Är du dessutom redo för en ny utmaning med chans till utveckling? Då kan detta vara något för dig och jag tycker att du ska söka tjänsten som Revisionsassistent till PwC i Lund.

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid och innebär att du kommer att assistera PwC:s revisorer i Lund med ett antal tjänsteerbjudanden. Tjänsterna består av specifika och standardiserade arbetsmoment. Det kan t.ex. vara insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna samt övrig administration.

Du kommer att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag. Ditt stöd kommer att ha stor betydelse för våra revisionsteam. Arbetstiderna är förlagda först och främst på dagtid. Arbetstiderna kan variera och beror på aktuell arbetsbelastning.

Ansvarsområden:
  • att vara behjälplig i den löpande hanteringen av beställda tjänster från revisionsteam
  • att ge snabb och kvalitativ service till beställande revisorer
  • att stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning
Om dig
Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi, alternativt arbetslivserfarenhet inom arbete med administration, gärna inom företagsekonomi och redovisning. Arbetslivserfarenhet från serviceyrken är meriterande, gärna inom restaurang, hotell, vård och omsorg eller kundtjänst/helpdesk. Här krävs det att du som person är stresstålig och har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Inom PwC värderar man ett gott samarbete och det viktigt att du är en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor när det behövs. Du sitter i ett öppet kontorslandskap med flexibla arbetsplatser, lokalerna ligger i Lund.

Viktigt för tjänsten är:
  • att du är van PC användare och behärskar Officepaketet främst Excel
  • att du arbetar självständigt och ansvarsfullt
  • att du är strukturerad, analytisk och noggrann i sitt arbetssätt
  • att du talar flytande engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
PwC Sverige ingår i det globala PwC-nätverket som finns i 157 länder och har cirka 223 500 medarbetare. I Sverige är PwC marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. Vi har cirka 50 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. Vi finns på 100 orter och har 3 700 medarbetare.

Om anställningen
Tjänsten som Revisionsassistent är ett konsultuppdrag med start 24 september 2018 och pågår till slutet av juni 2019. För rätt person finns det möjlighet till anställning eller förlängning när uppdraget löper ut. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet och ansökningsperioden är igång så sök redan idag! Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Tove Madsen via 073684 7761 eller på mail tove.madsen@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonomi, revision, revisionsassistent, ekonom, PricewaterhouseCoopers, PwC, Adecco, Lund, gymnasieekonom, administration, servicejobb, ekonomijobb, service.
Mer info
Kontaktperson Tove Madsen
Telefon 0736847761
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.