Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Elkonstruktör till Graphic Packaging

Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Trivs du att arbeta i en organisation med korta beslutsvägar och som genomsyras av driv? Graphic Packaging är ett globalt ledande förpackningsföretag med stark tillväxt, som nu söker en engagerad och handlingskraftig elkonstruktör. Med en etablerad produktion inom hållbara och innovativa förpackningslösningar, driver Graphic Packaging utveckling av både förpackningslinjer och materialkomponenter.

Nu söker de nästa komponent i sin tillväxt. Kan det vara du?

I rollen som elkonstruktör kommer du arbeta enligt Maskindirektivet och gällande lagkrav. Du kommer ansvara för att ta fram elritningsunderlag för förpackningsmaskiner och eldokumentation.

Arbetet baseras på olika kundprojekt som innefattar hela processen från projektstart till driftsättning hos kund. Dina främsta arbetsområden kommer bland annat bestå av:
- Elkraftsberäkningar.
- Uppföljning av regelverk kring maskinsäkerhet samt säkerhetsberäkningar.
- Vidareutveckla el- och automationssystem.
- Välja lämpliga el-komponenter att ingå i maskin.

Du kommer ingå i ett team som består av två elkonstruktörer inklusive dig själv som arbetar tätt i utvecklingsteamet nära monteringen som i dagsläget består av 13 personer. Utvecklingsteamet består av både elkonstruktörer och maskinkonstruktörer.

Hos Graphic Packaging tar du del av en spännande organisation i utveckling och ett stort förmånspaket där bland annat tillgång till massör, tillgång till gym och andra givande personalförmåner finns tillgängliga.

Personprofil
För att lyckas i denna roll ser vi att du har relevant utbildning inom området samt praktisk erfarenhet inom el och ellära generellt. Kanske har du tidigare byggt elskåp, konstruerat elektriska komponenter till maskiner eller arbetat i en industriell produktion och vill ta nästa steg.

Du är även en person som trivs att kombinera att arbeta självständigt och samarbeta med andra. Utöver det är du driven, handlingskraftig, samt är en lösningsfokuserad person som har ett genuint intresse för teknik.

Krav för tjänsten:
- Relevant utbildning inom området.
- 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som elkonstruktör.
- Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Erfarenhet av säkerhetsberäkningar i PilzPascal eller Sistema är ett plus. Det är också meriterande om du har B-behörighet, helst AL-behörighet, gällande elektriska installationer, gärna branschanpassad till industrielektriker mot maskinbyggnad.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i rollen. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Lund

Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation
Graphic Packaging International är ett globalt ledande förpackningsföretag med 25 000 medarbetare på 130 platser världen över. Vi hjälper våra kunder genom att skapa innovativa och hållbara förpackningslösningar för olika produkter och marknader. Vi är lika engagerade för våra kunder och medarbetare som vi är för att skydda miljön och ge tillbaka till de samhällen där vi är verksamma.

Vi vet att vår personal är vår största tillgång. Därför investerar vi i dig som medarbetare och erbjuder utvecklande karriär- och utbildningsmöjligheter. Ditt första steg mot en givande karriär i ett globalt förpackningsföretag börjar här!

Läs mer: https://www.graphicpkg.com/careers/

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 nov. 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare