Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

TEKNISK SÄLJARE TILL BEAMONICS

Ansök nu

Bli en del i ett innovativt teknikutvecklingsbolag! Beamonics fortsätter att utvecklas och vi letar efter dig som vill vara med på vår resa framåt. Tjänsten har i uppdrag att öka vår marknadsnärvaro och bygga viktiga relationer med kunder och nyckelpersoner för våra produkter inom gasanalys. Varmt välkommen med din ansökan!

VI ERBJUDER

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för vår framgång, och hos oss får du ta del av ett bolag fyllt med kunskap, driv och passion. Vår vardag är lika spännande som omväxlande, och din arbetsplats präglas av nytänkande, framåtanda och innovation. Gemensamt identifierar vi dagens teknikbarriärer, tar oss tillsammans förbi dessa och skapar framtidens tekniker samtidigt som vi har roligt. Du får utvecklas i din roll som teknisk säljare och möjligheten att vara med på en tillväxtresa, både i Sverige och på en global marknad.

DIN VARDAG

Beamonics grundades 2017 och utvecklar världsledande teknologi för gasanalys med laserspektroskopi. Tekniken används för att kvantifiera och analysera atmosfäriska partiklar och gaser, vilket hjälper deras användare att identifiera utsläppskällor och justera sina processer med patentskyddad teknologi. Under de senaste åren har flera nya produkter lanserats på marknaden, vilka inkluderar en unik och innovativ produkt för fjärranalys av gaser (remote gas sensing). Till skillnad från andra aktörer på marknaden kan Beamonics teknologi både mäta på gaser på längre avstånd men också med högre precision samt flera olika typer av gaser.

I rollen som teknisk säljare kommer du att bidra med vår fortsatta framgång genom att utveckla och implementera strategier för marknadsföring och försäljning. Du kommer också att identifiera nya marknader och kunder med hjälp av din tekniska förståelse och innovativa tankeprocess. Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

  • Försäljning och demonstration av produkter
  • Kontinuerlig uppföljning av kunder och leads
  • Marknads- och omvärldsanalys
  • Affärsanalys och utveckling av affärsmodeller. Paketering av koncept och framtagande av tydliga värdeerbjudande till kund
  • Ge marknadsinput till R&D
  • Skapa och delta i nya nätverk som är relevanta för Beamonics
  • Framtagning av strategi och affärsplan ihop med bolagets ledning
  • Vara ett strategiskt bollplank till VD och styrelse

VEM ÄR DU?

För att passa in hos oss tror vi att du har en ingenjörsutbildning eller likvärdig erfarenhet inom teknikområdet. Du har tidigare arbetat med produktutveckling och är nu redo att ta klivet in i en spännande roll där du driver affärsutveckling och försäljning. Du har en naturlig fallenhet för samverkan och nätverkande, och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Om du har erfarenhet av att starta upp ny verksamhet, till exempel ett nytt affärsområde eller ett företag, är detta starkt meriterande. Som person är du ödmjuk, självgående, målinriktad och initiativrik med en stark entreprenörsanda. Du arbetar proaktivt och engagerar dig djupt i de uppgifter du åtar dig.

VILL DU VETA MER?

I denna rekrytering samarbetar vi med Nexer Recruit och rekryteringskonsult Johanna Värmfors och Jenny Nilsson. Vänligen kontakta Johanna Värmfors på johanna.varmfors@nexergroup.com / +46 730 82 21 30 eller Jenny Nilsson på jenny.nilsson@nexergroup.com /+46 703 01 82 79 om du vill lära dig mer om positionen. Vi ser fram emot att höra från dig!

OM BEAMONICS

Beamonics är beläget i Lund, grundades 2017, och är ett innovativt teknikutvecklingsbolag specialiserat på avancerade laserbaserade sensorer. Beamonics patenterade kärnteknologi adresserar bland annat de miljöutmaningar som vi står inför idag. Tekniken används för att mäta, kvantifiera och analysera atmosfäriska partiklar och gaser och används exempelvis för att identifiera utsläpp av växthusgaser såsom metan och koldioxid samt utsläpp av farliga gaser. Andra tillämpningar inom Beamonics produktsegment inkluderar koldioxidinfångning och lagring samt processtyrning inom den kemiska industrin.Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare