Kock sökes till N. Holmgren & Co. Dagtid, vardagar

Kock sökes till N. Holmgren & Co. Dagtid, vardagar

Som kock kommer du att ansvara för hela kökets produktion och catering. Vi har egen catering och producerar egna såser, sallader, färdiglagade rätter, köttbullar, Jansson mm. Allt som hör butiken till. Du kommer tillsammans med butikschefen diskutera och lägga planering för veckans behov. Du lägger själv alla dina beställningar och ansvarar för att du har alla produkter du behöver. Vi lägger stor vikt vid att minimera svinn och egenkontroll. Vi ser gärna att du tar egna initiativ och utvecklar din roll med nya rätter, menyer etc. Du har en viktig del i Holmgrens kunderbjudande och är således en viktig medspelare för hela teamet. Du har ditt eget kök.

Din bakgrund
Du har gymnasial utbildning och flerårig erfarenhet från kockbranschen. För att lyckas i rollen krävs att du är en lagspelare, serviceinriktad, redo att hjälpa dina kollegor med övriga sysslor vid behov och har stor vana av kötthantering.

Tjänsten lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är del i ett litet team varför det är viktigt att ha stort fokus på samarbete och sammanhållning. Du ska tycka om att arbeta i högt tempo under högtiderna då vi har som mest att göra.

Vi önskar rökfri medarbetare med mycket god svenska i tal och skrift.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tjänstens omfattning är heltid. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, vardagar 8-16.

Provanställning 6 mån

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse. Löpande urval görs, sök så fort som möjligt.

Vi kommer att löpande sköta urval, sök därmed så fort som möjligt, men senast innan sista ansökningsdag som är den 3:e mars
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.holmgrenschark.se/
Sista ansökningsdag 3 mars 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holmgrens startade 1889 och 1909 invigdes Lunds Saluhall där vi flyttade in, ända sedan dess har Holmgrens funnits där.

Vi har ett otroligt brett sortiment av olika kött- och charkprodukter. Hos oss hittar du allt du kan tänka dig från skånska gårdar och skogar samt det mest exklusiva produkterna som finns att importera. Vi har egen produktion av alla varm- och kallrökta korvar (produceras i vår lilla fabrik i Lund) och har också egen kock som tillverkar färdiga portioner, såser, köttbullar, catering menyer mm. Vi lever för den bästa kvalitén och för de bästa produkterna i samklang med hög servicenivå och kunnande om våra produkter.