Butiksbiträde sökes till N. Holmgren & Co.

Butiksbiträde sökes till N. Holmgren & Co.

Vi söker nu en heltidstjänst (eller 65–80%) för försäljning i butiken inkl. förberedelse och styckning av kött bakom butiksdelen. Du ska kunna hantera manuell köttförsäljning och vara matintresserad. Viktigt att du har erfarenhet av charkuteriarbete.

Beskrivning av arbetsuppgifter: Förbereda butikskylar, styckning, möta kund över disk samt kassahantering. Provanställning 6 mån. Handels avtal gäller.

Din bakgrund
Vi söker dig som är serviceinriktad, har matlagningsintresse och gillar ett högt arbetstempo.

Vi lägger stor vikt vid att du har stor vana av kötthantering och att du ska kunna hantera både mat och kunder.

Du är självgående, har mycket energi, är noggrann och bra på att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi önskar rökfri medarbetare samt att du är flytande på svenska i tal och skrift.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Vi kommer att löpande sköta urval, sök därmed så fort som möjligt, men senast innan sista ansökningsdag som är den 3:e mars
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.holmgrenschark.se/
Sista ansökningsdag 3 mars 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holmgrens startade 1889 och 1909 invigdes Lunds Saluhall där vi flyttade in, ända sedan dess har Holmgrens funnits där.

Vi har ett otroligt brett sortiment av olika kött- och charkprodukter. Hos oss hittar du allt du kan tänka dig från skånska gårdar och skogar samt det mest exklusiva produkterna som finns att importera. Vi har egen produktion av alla varm- och kallrökta korvar (produceras i vår lilla fabrik i Lund) och har också egen kock som tillverkar färdiga portioner, såser, köttbullar, catering menyer mm. Vi lever för den bästa kvalitén och för de bästa produkterna i samklang med hög servicenivå och kunnande om våra produkter.