Hoppa till innehåll

Teknikintresserad Account Manager

Detta är rollen för dig som är relationsskapare och som trivs med teknisk försäljning! Som en del av vårt framgångsrika försäljningsteam och med vårt starka varumärke, kommer du att ha ett viktigt uppdrag i att skapa och upprätthålla starka affärsrelationer med våra kunder och bidra till vår fortsatta framgång!

MULTIVAC är marknads- och teknikledande...

och erbjuder kompletta lösningar för förpackning och hantering av livsmedel, medicinska och farmaceutiska produkter, såväl som industriartiklar. Multivac befinner sig i en expansiv fas och som teknikledare sätter MULTIVAC nya riktmärken i marknaden.

Multivac Sverige har kontor i Lund och vi är 35 engagerade kollegor som driver utveckling, försäljning och säkerställer att alla Multivac-lösningar i Sverige har best-in-class service och support. Vi är det familjära bolaget med närhet till beslut och med en större koncerns fördelar och nätverk.

Som Teknikorienterad Account Manager...

har du det viktiga uppdraget att guida kunden genom hela försäljningsprocessen för bästa lösning av förpackningsmaskiner och automationslösningar. Arbetet innebär, till största del, utveckling av befintliga kunder med en möjlighet att erbjuda fler eller bättre anpassade lösningar. Med din nyfikenhet kommer du även att bidra med att identifiera nya leads och möjliga kundprojekt.

Vår tekniska projektgrupp stöttar med teknisk kompetens och prisförhandlingar sköter man antingen själv eller i samarbete med andra kollegor.

Dina kunder kommer att finnas inom livsmedelsproduktion eller annan processindustri och kundkontakten är omfattande och bred, där du ena stunden har strategiska samtal med inköpsavdelningen eller kanske en VD, och andra stunden pratar teknik med produktionsansvarig. Du ansvarar för ett distrikt, de flesta av våra kunder finns från Stockholms breddgrader och söder ut. Det kan också bli aktuellt med någon mässa i Europa eller utbildning i Tyskland... vem vet var resan tar dig, men räkna med ungefär 40 övernattningar om året.

Du är en teknikintresserad relationsbyggare...

och vi ser gärna att du har ett stort teknikintresse och nyfikenhet som hjälper dig att sätta dig in i kundernas utmaningar. Försäljningscyklerna är långa och kräver uthållighet och målfokus.

För rollen krävs:

  • Relevant utbildning - gärna högskoleutbildning som är relevant för rollen.

  • Flera års erfarenhet av teknisk försäljning, gärna mot livsmedelsproduktion.

  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

  • B-körkort

MULTIVAC grundades 1961 i Tyskland...

och är idag en global lösningsleverantör som stödjer stora som små och medelstora företag, i att utforma effektiva och resursbesparande produktionsprocesser. I mer än 60 år har namnet MULTIVAC stått för stabilitet, starka värderingar, innovation och framtidssäkerhet, samt kvalitet och utmärkt service.

MULTIVAC-koncernens produktportfölj omfattar ett brett utbud av förpackningsteknik, automationslösningar, etiketterings- och märkningsutrustning, inspektionssystem, processutrustning och förpackningsmaterial. Produktsortimentet kompletteras med praktiska och skräddarsydda lösningar för livsmedelsförädling - från skivnings- och portionsmaskiner till avancerad bageriteknik. Alla förpacknings- och bearbetningslösningar anpassas individuellt till kundernas krav i företagets egna applikations- och utvecklingsanläggningar. Cirka 7 000 MULTIVAC-anställda i mer än 84 dotterbolag över hela världen säkerställer att företaget finns nära sina kunder, med maximal kundnöjdhet - från det första projektkonceptet till omfattande eftermarknadsservice.

MULTIVAC AB är koncernens svenska dotterbolag, ett försäljnings- och serviceföretag med säte i Lund.

Läs mer på: www.multivac.com

Skicka din ansökan redan idag!

Du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering och urval sker löpande. För frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta lukas.drelich@roirekrytering.se

Multivac AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
https://workspacerecruit.com/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Landskrona
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga