Team Leader Ljud & Bild

Team Leader Ljud & Bild

Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 29 varuhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

Nu söker vi dig som är en naturlig ledare och vill arbeta nära verksamheten. Tjänsten är som Team Leader på Ljud & Bild.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Team Leader på MediaMarkt Lund är du huvudansvarig för din avdelning och den övergripande försäljningen av produkter och tjänster. Vi ställer höga krav på dig och förväntar oss att du alltid agerar som en förebild både vad gäller attityd och engagemang. Du driver din avdelning tillsammans med din Senior Sales med fokus på försäljning, effektivitet och lönsamhet i linje med företagets värderingar och prioriteringar. Du ska ha en plan för varje enskild individ på din avdelning och tillsammans med din varuhuschef och ledningsgruppen utveckla nya ledare för varuhuset samt organisationen. Du leder, inspirerar och motiverar ditt team med fokus på försäljning av produkter och tjänster. Din huvudsakliga uppgift utöver ovanstående är att du och ditt team alltid sätter kunden i första hand.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för din personal för att kunna coacha och utveckla dem i deras roll. Ledarskapet är en mycket viktigt del som vi lägger stor vikt vid och din ledarstil bör vara teamorienterad, rak och öppen. Du har ett gediget intresse för människor, en förmåga att delegera och en vilja att få alla omkring dig att växa, samtidigt som du är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du är en högpresterare som drivs av utmaningar och av att uppnå mål. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet inom situationsanpassat ledarskap och/eller LEAN.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Team Leader hos oss får du en spännande och utvecklande roll med stort eget ansvar. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

För frågor eller funderingar vänligen kontakta varuhuschef Toni Penttinen, penttinent@mediamarkt.se Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2023-02-28. Notera att urval sker fortlöpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Toni Penttinen
Email Mejla Toni Penttinen
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?