Hoppa till innehåll
MacSupport AB logotyp

Butikschef mStore Lund

Ansök nu
mStore är med sina 13 centralt placerade butiker Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller. Butikerna har ett komplett utbud av Apples produkter, tjänster och tillbehör samt auktoriserad service och kunskapen som behövs för att kunna guida våra kunder rätt. mStore-kedjan drivs av MacSupport AB.

MacSupport AB är en av Sveriges största Apple-återförsäljare och riktar sig till företag, skolor och konsumenter. Vi har ca 160 anställda och omsatte över 700 miljoner 2021.
Vi söker en butikschef till vår Apple Premium Reseller-butik i Lund. mStore är Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller och drivs av MacSupport AB som arbetat framgångsrikt i branschen sedan 1987. Vi siktar nu på att förstärka vårt lösningsorienterade och kundfokuserade team i butiken.

Tjänsten innebär att leda ett trevligt och säljande butiksteam med försäljning, schemaläggning, kundservice, prismärkning, exponering, inventering och städning. Din uppgift är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande av personalen samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkt hem. Tillsammans med övriga medarbetare ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling.

Din profil
Vi förväntar oss att du som butikschef på mStore har ett genuint teknikintresse och god kunskap om Apples produkter och lösningar. Du har bra ledaregenskaper och ser till att coacha och lyfta din personal. Du är noggrann och säkerställer att rutiner efterlevs men är även bra på att lyssna. På butiksgolvet har du god fingertoppskänsla för vad kunderna behöver och hjälper samtidigt din personal att utvecklas till bättre säljare.

Grundläggande anställningsvillkor
Heltid
Varierande arbetstider och helgarbete förekommer.
Tillträde efter överenskommelse

Vill du jobba i ett härligt och engagerat team och i ett stabilt och långsiktigt styrt företag är du varmt välkommen att ansöka.

Så ansöker du
Sista ansökningsdag är 2023-10-05. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

mStore är med sina 13 centralt placerade butiker Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller. Butikerna har ett komplett utbud av Apples produkter, tjänster och tillbehör samt auktoriserad service och kunskapen som behövs för att kunna guida våra kunder rätt. mStore-kedjan drivs av MacSupport AB. MacSupport AB är en av Sveriges största Apple-återförsäljare och riktar sig till företag, skolor och konsumenter. Vi har ca 200 anställda och omsatte 600 miljoner 2020.

Liknande jobb