Butikssäljare

Butikssäljare

Vill du jobba med försäljning av världens bästa produkter? Vi söker nu en driven säljare till vår butik i Lund!

Vem är du?
Du är en driven person som gillar att kommunicera och träffa nya människor. Du ser säljandet och mötet med en kund som en utmaning. Du trivs med att sälja kvalitet och hitta lösningar på de problem du ställs inför. Noggrannhet, stresstålighet och flexibilitet är andra egenskaper som vi värdesätter högt. Det är förstås meriterande om du har haft liknande arbetsuppgifter tidigare men vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Dina arbetsuppgifter:
Din uppgift är att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunderna får med sig rätt produkter hem. Tillsammans med övriga medarbetare och din butikschef ser du till att butiken alltid håller högsta klass vad gäller ordning, prisskyltning och varuexponering. Vi erbjuder ett mycket intressant och omväxlande arbete där du får möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning och våra produktområden.

Krav:
  • Du har dokumenterad erfarenhet av kundservice/försäljning.
  • Du brinner för säljyrket och lyssnar noga på dina kunder.
  • Du använder Apples produkter privat och/eller jobbar med dem yrkesmässigt.
  • Du har ett stort intresse för Apples produkter och har lätt för att ta till dig kunskap om butikens sortiment och nya produkter.
Grundläggande anställningsvillkor
Varierande arbetstider. Helgarbete kan förekomma.
Omfattning:100%
Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2019-10-31. Ansök genom att skicka ditt CV till jobb.mlm@mstore.se Märk ansökan med "Butikssäljare Lund".

Urval och intervjuer sker löpande så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta gärna butikschef Felicia Thyreen Andersson på 046-150400.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Felicia Thyreen Andersson
Telefon 046-150400
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (8 dagar kvar)