Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Skånes vassaste servicemarknadschef sökes!

Ansök nu
Bilbranschen genomgår den största transformationen på över 100 år. Vill du vara en del av denna satsning tillsammans med vårt serviceteam och påverka att Landrins Bil i Lund får branschens nöjdaste kunder? Vi söker en trygg, entusiasmerande ledare som brinner för att motivera, inspirera och leverera branschens bästa service på vår Kia och Mercedes anläggning. Vi erbjuder ett utvecklande arbete med marknadsledande produkter i en familjeägd organisation.

Om Tjänsten

Du kommer vara ansvarig för vår serviceverkstad med 27 medarbetare för person - och transportbilar och driva utvecklingen mot en effektiv verkstad efter uppsatta mål tillsammans med våra biltekniker och servicerådgivare. Rollen innebär nära samarbete med våra generalagenter och ett övergripande ansvar över övriga avdelningar på serviceverkstaden såsom reservdelar, skadeverkstad och rekondavdelningen.

I rollen har du fullt ansvar för den dagliga driften av serviceverkstaden, vilket handlar om att skapa en produktiv verkstad genom att fortsätta effektivisera verksamheten genom utveckling och utvärdering av våra rutiner och arbetssätt. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet och tillsammans med teamet bidra till vår mission "Nöjd kund".

I rollen ingår resultat- och budgetansvar och driva avdelningen mot uppsatta mål och nyckeltal. Stort fokus ligger på ledarskapet med ledning och fördelning av arbetet samt utveckling och engagemang av våra medarbetare. Du kommer att rapportera till platschef på anläggningen.

Arbetsplatsen avser vår Kia och Mercedes anläggning i Lund.

Säkra din karriär i en föränderlig värld

Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation i tillväxt. Vi erbjuder löpande utbildningar i rollen tillsammans med våra generalagenter, för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning och vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön samt prestationsbaserad lön.

Din profil

Vi söker dig som är en trygg ledare och på ett naturligt sätt entusiasmerar och utvecklar såväl dina medarbetare som verksamheten. Som person är du resultatinriktad och har lätt för att förstå helheten och din del i den. Du drivs av att uppnå goda resultat genom bra teamkänsla, nyckeltal och hög kundnöjdhet.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ditt ledarskap. Det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer och arbetsrutiner som utveckling av att få en attraktiv och trivsam arbetsplats med god teamkänsla. Du har tidigare erfarenhet i en ledande roll, meriterande om du har arbetat inom fordonsbranschen. Vi ser att du har god systemvana och meriterande om du har kunskaper i affärssystemen Kobra. B-körkort är ett krav.

Känner du igen dig så är du välkommen att bli en av oss. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2023-06-04. Frågor angående tjänsten besvaras via e-post av platschef John Landrin, john.landrin@landrinsbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 300 anställda och omsätter ca 1,6 miljarder. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare