Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Landrins Bil söker Lunds nästa diagnostekniker!

Ansök nu
Bilbranschen genomgår den största transformationen på över 100 år. Vill du vara en del av denna utveckling, tillsammans med vårt serviceinriktade team och påverka att Landrins Bil i Lund har branschens nöjdaste kunder? Vi erbjuder ett spännande arbete med marknadsledande produkter i en familjeägd organisation med framdrift.

Om Tjänsten

Som Diagnostekniker hos oss kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team och arbeta med att felsöka och utföra avancerade diagnoser och åtgärder i el-, hybrid-, bensin och dieselfordon ned Mercedes Benz person- och transportbilar.

För denna tjänst är det viktigt att du har goda tekniska kunskaper samt intresse och förmåga att själv söka information och utvecklas inom yrket. Du delar också gärna med dig av din kunskap till andra på arbetsplatsen. Viktigt att du trivs med att arbeta efter uppsatta mål och arbeta med att överträffa kundens förväntningar på bästa sätt genom att jobba mot vår mission "nöjd kund".

Placeringsort är Lund och tjänsten avser heltid. Vi erbjuder tillsvidare anställning och kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön med prestationsbaserad bonus.

Din bakgrund

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Du är utbildad diagnostekniker eller likvärdig utbildning inom andra marknadsledande märken och meriterande om du har har ett par års erfarenhet från fordonsbranschen. Du besitter B-körkort .

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Säkra din karriär i en föränderlig värd

Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation i tillväxt. Vi erbjuder löpande utbildningar i rollen tillsammans med våra generalagenter, för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2023-06-30. Frågor angående tjänsten besvaras av platsansvarig John Landrin, John.landrin@landrinsbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik ,Lund, Älmhult och Hässleholm. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 320 anställda och omsätter ca 1,6 miljarder. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare