Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Landrins Bil i Lund söker reservdellssäljare

Ansök nu
Kom till Landrins Bil i Lund och bli en del av vår satsning med att bli branschens bästa servicemarknad. Vi söker nu en teamorienterad reservdels säljare till vår serviceverkstad som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar. Vi erbjuder ett spännande arbete med marknadsledande produkter i en familjeägd organisation.

Om Tjänsten

Som reservdelsförsäljare är dina arbetsuppgifter att serva våra kunder och kollegor genom att ta emot beställningar i butik, via telefon och e-post. Du kommer vara placerad i vår frontdesk och parallellt arbeta praktiskt med våra artiklar på vårt reservdelslager. Du tillhör vårt serviceteam som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår mission "nöjd kund".

Placeringsort är på vår Mercedes- och Kiaanläggning i Lund. Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön med prestationsbaserad bonus.

Säkra din karriär i en föränderlig värd

Hos oss på Landrins Bil får du jobba i en positiv och rolig miljö med en härlig laganda, där den ena dagen inte är lik den andra. I rollen ingår löpande utbildningar tillsammans med våra generalagenter för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation i tillväxt.

Din profil

För att lyckas i rollen som reservdelsäljare ser vi att du är en person som trivs med att fronta kund och besitter god sambetsförmåga. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från kundservice eller likande, gärna inom fordonsbranschen. Vi söker dig som är ansvarstagande, har en positiv inställning med goda sociala egenskaper och som gillar att jobba i ett högt tempo.

Vi vill att du besitter god systemvana på gymnasial nivå och innehar B-körkort. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av vårt affärssystem Kobra.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Har vi väckt ditt intresse av att bli en del av Landrins Bi?

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2023-11-12. Frågor angående tjänsten besvaras av reservdelschef Fredrik Albertz via e-post, fredrik.albertz@landrinsbil.se.

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik, Älmhult, Hässleholm och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca 330 anställda och omsätter ca 1,6 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är en brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet - för våra kunder, medarbetare och vår planet.
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 nov. 2023 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare