Returmottagare

Returmottagare

Till vår kund Lambertsson i Lund söker vi en serviceinriktad och flexibel Returmottagare!

Du ingår i ett mindre och lösningsorienterat team där alla värnar om det goda samarbetet och att ge kunderna bästa tänkbara service. Läs gärna mer om vår kund på www.lambertsson.com

Som Returmottagare varvar du administrativt arbete med att köra truck, ta emot gods samt vid behov även köra ut maskiner/utrustningar till kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
 
  • Returmottagning
  • Okulär besiktning av maskiner och handverktyg
  • Orderläggning och hantering av följesedlar
  • Kundsupport vid inkomna samtal och ärenden
  • Hantera skadeärenden 
  • Lasta och lossa bilar
  • Truckkörning (B1 motviktstruck)

Tjänsten är placerad i Lund och arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 7 och 16. Vill du anta en trevlig och spännande utmaning på ett familjärt och trevligt företag med start den 1 februari eller enligt överenskommelse? För rätt person kan tjänsten komma att bli långsiktig och eventuellt även övergå i en tillsvidareanställning!

Din profil
Du som söker denna tjänst har troligen någon form av gymnasial utbildning samt flerårig erfarenhet av service och/eller lagerhantering. Du är van att jobba med kundservice och trivs bra med att varva administrativt arbete med praktiskt arbete i form av truckkörning och godsmottagning. Dina systemkunskaper är mycket goda och du har lätt för att sätta dig in i nya IT-program.

För att lyckas i rollen ligger service och kundnöjdhet dig extra varmt om hjärtat. Du har lätt för att ta kunder och har förmågan att på ett pedagogiskt sätt hantera och kommunicera med olika människor. Med fördel har du grundläggande praktiska kunskaper, gärna viss vana av att skruva och felsöka. 

För uppdraget kräver vi B-körkort, truckkort för motvikstruck (B1) är önskvärt, likaså vanan av att köra truck.

Uppdragen inleds med en sex månaders visstidsanställning via Eterni och kan för rätt person därefter, komma att övergå i en direktanställning hos Lambertsson.  

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Lund.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.  
Ansökningstid: Senast 12/2.  
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.lambertsson.com
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (16 dagar kvar)