Hoppa till innehåll
Konfidentiell logotyp

Driven redovisningskonsult till Globalt bolag utanför Lund!

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och månar om att vara en relevant arbetsgivare för dig som söker nya utmaningar inom ekonomiområdet. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Just nu söker vi för kunds räkning en redovisningsekonom till ett spännande växande bolag utanför Lund. Uppdraget startar omgående och pågår i 6 månader med god möjlighet att vara med i den pågående rekryteringen för den permanenta anställningen.

Ditt uppdrag
Vi söker nu en nyfiken och driven redovisningsekonom. Du kommer tillhöra en ekonomiavdelning på 10 personer. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:
  • Löpande bokföring
  • Analysarbete
  • Bokslut
  • Ad-hoc projekt
  • Anläggsredovisning
  • Boka utbetalningar
  • Stämma av Bank
  • Omvärdering av valuta
Din bakgrund
Vi söker dig som är duktig på redovisning och har arbetat ca 2-3 år i en liknande roll. Det är mycket meriterande om du har en examen inom ekonomi och erfarenhet från stora bolag och ERP-system.

Som konsult i detta uppdrag kommer din personlighet vara minst lika viktig som dina redovisningskunskaper. Vi söker dig som är nyfiken, lugn och noggrann.

Konsultrollen hos EQonomy
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Mer om tjänsten
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Johanna Treschow, johanna.treschow@wise.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals av och för affärsnära ekonomer. Här finner man specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi och finans som tillsätter bland annat ekonomichefer, controllers eller redovisningsekonomer.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare