Hoppa till innehåll
KONE AB logotyp

Servicetekniker till KONE

Ansök nu
Känner du att det är dags för något nytt? Tycker du om att meka och har ett tekniskt intresse? Då är tjänsten som Servicetekniker någoting för dig!

OM TJÄNSTEN
Som Servicetekniker på KONE i Lund kommer du att arbeta inom service och underhåll ute hos våra kunder. Du kommer du i första hand att arbeta med våra egna hissar, men du kommer att stöta på många olika modeller och fabrikat i din vardag. Vidare kommer du vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga och ha löpande dialoger med dina kunder.

Utöver att utföra service på våra hissar kommer du även att utföra reparationer, felsökning samt arbeta proaktivt för att förhindra att framtida problem uppstår.

Du kommer få möjligheten att arbeta självständigt med mycket frihet under ansvar och lösa de problem våra kunder kan tänkas ha. Du kommer att ha ett helhetsansvar för underhållet i ditt service område och samtidigt tillhöra ett team med engagerade kollegor.

Du kommer ha tillgång till servicebil och utgår från din bostad. Arbetstiderna är förlagda mellan 07-16. Bredskap kommer att ingå i tjänsten.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:
  • En avslutad gymnasieutbildning, gärna med el och/eller -elektronikinriktning
  • God verktygsvana
  • Grundläggande elkunskaper
  • Något års erfarenhet av service och/eller underhåll
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift, samt god förståelse för engelska i tal- och skrift.
  • Körkort B
Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

OM DIG
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull och har ett intresse för teknik. Du vill utvecklas och lära dig nya områden inom hissteknik. Du kan arbeta lika bra självständigt som tillsammans med andra, är initiativtagande och har en förmåga att se lösningar bakom tekniska problem.

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

SÅ ANSÖKER DU
Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Lardner, rekryteringsspecialist, via Moa.lardner@kone.com.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare