Backendutvecklare - Klaravik

Backendutvecklare - Klaravik

Om tjänsten

Företagets vision är att skapa världens bästa auktionssite och det är för det ändamålet som dom söker en senior utvecklare inom PHP. De är i full gång med att utveckla den nya plattformen och behöver komplettera det befintliga teamet med en person som tillsammans med en kollega kan ta det tekniska ledarskapet. Du kommer att jobba i ett självdrivet team med stor möjlighet att påverka utvecklingen och vilka tekniker som används. Främst skriver dom i PHP, men det är ingenting som säger att de inte kommer att göra avstickare till andra språk om det passar den givna lösningen bättre.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Objektorienterad utveckling främst inriktad mot backend PHP
  • Tekniskt beslutsfattande utifrån user stories från ansvarig arkitekt
  • Tekniskt ledarskap för det övriga utvecklingsteamet
  • Leda tekniska workshops med interna intressenter såsom marknadsavdelningen och auktionsagenter
Arbetsplatsen är dynamisk och tillsammans med dina kollegor bidrar du till att upprätthålla och utveckla den goda arbetsmiljön. Kvalitet och teknisk innovation är ledord och en dag i månaden ges teamet möjlighet att arbeta med egna projekt vid sidan om den ordinarie produktutvecklingen.

Om dig
  • Några års erfarenhet av objektorienterad utveckling i PHP
  • Kunskap inom ett eller båda ramverken Symfony och Laravel
  • Grundläggande kunskap inom HTML/CSS
  • Kunskap i svenska och engelska
Eftersom företaget vill bygga ett team som jobbar bra tillsammans, är personkemin och viljan att utveckla något riktigt bra tillsammans nästan viktigare än formella meriter. Självklart behöver du kunna koda, men lika viktigt är att vara driven och att trivas med att jobba tillsammans mot ett gemensamt mål. Du är inte främmande för att ta en tekniskt drivande position och just ditt stora tekniska intresse är något som du kommer att dela med dina kollegor.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Lund

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: PHP, utvecklare, systemutvecklare, developer, backend, fullstack Symfony, Laravel, rekrytering, Lund, tillsvidare, produktutveckling, CSS, HTML,
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 12 apr 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget har i många år sammanfört hundratusentals köpare över hela världen med säljare via deras webbplats. De växer för varje dag som går och är idag Nordens ledande onlineauktionsplats för maskiner, verktyg och fordon. Under fjolåret såldes objekt för över en miljard kronor genom företaget och deras fantastiska tillväxt bara fortsätter. I Sverige har man i nuläget 65 medarbetare runt om i landet och huvudkontoret ligger i Karlstad. Under 2019 har de öppnat ett nytt webbutvecklingskontor i centrala Lund där denna tjänst är placerad.