Hoppa till innehåll
Ansök nu

Säljare inom livsmedelssäkerhet
Södra Sverige

Vill du jobba som säljare i ett innovativt företag med snabba beslutsvägar? 

Som säljare hos Kersia får du möjlighet att göra skillnad och din insats är värdefull för oss. Kersia är en globalt ledande aktör inom livsmedelssäkerhet, med kompletta lösningar för säker livsmedelsproduktion och djuruppfödning i hela livsmedelskedjan. Kersia finns representerade i över 120 länder och har 2200 anställda, samt 35 produktionsanläggningar över hela världen.

Vi erbjuder
Hos Kersia blir du en del av ett dynamiskt team där du som säljare får chansen att utvecklas i ett internationellt bolag och samtidigt hjälpa till att uppfinna en säkrare livsmedelsvärld.

Arbetsuppgifter
Som säljare inom Food & Beverage (F&B) kommer du arbeta med att utveckla kundrelationer och aktivt bearbeta och etablera nya kundkontakter. Våra kunder finns främst i södra Sverige, vilket kommer bli ditt primära område att bearbeta.

Du ansvarar för din egen budget, uppföljning och resultat. Vi tror på långsiktighet såväl i affärer som relationer och vill på det sättet fortsätta att bygga tillväxt och lönsamhet tillsammans med våra kunder. 

Arbetet som säljare innebär att:

  • Identifiera nya potentiella kunder och aktivt bearbeta dessa kontakter
  • Underhålla befintliga kunder
  • Agera tekniskt stöd för kunder
  • Medverka vid mässor och event

Vad har Peter Gibson, F&B Sales Manager Nordics att säga om hur det är att jobba på Kersia? 

"När Kersia Sweden AB bildades sommaren 2021 fick jag chansen att vara med och bygga upp den nordiska F&B-organisationen. Ett erbjudande som inte gick att säga nej till då jag lockades av Kersias innovativa produkter och sättet att arbeta.

Miljötänket har en central del i hur vi arbetar, vi erbjuder alltid våra kunder ett miljömässigt rätt alternativ när det finns möjlighet. 

Kersia är en organisation med en stark medarbetarkänsla som grundar sig i tre ledord: People (social utveckling) - Planet (miljöriktig utveckling) - Profit (finansiell lönsamhet). Trots att vi är en stor global aktör är beslutsvägarna korta och teamkänslan otroligt bra även utanför Nordens gränser."

Din profil
Du har ett genuint intresse för att arbeta med hela säljcykeln och förmåga att komma till avslut i affären. Din tidigare säljerfarenhet har gett dig kunskap om att ställa rätt frågor för att tydliggöra kundens specifika behov och komma till avslut. Du är en affärsmänniska som förstår att det är du som driver och äger målet. 

Med stark optimism och mod tar du dig an utmaningar med strävan mot att alltid överträffa målen. Du bygger relationer genom förtroende och kunskap, där goda affärer för två parter är en självklarhet.

  • Relevant eftergymnasial utbildning, eller motsvarande erfarenhet
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Erfarenhet av CRM system
  • Svenska och engelska, både tal och skrift
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning mot F&B, mejerier och bryggerier

Du har god förmåga att ansvara och planera dina arbetsuppgifter på ett självständigt, analytiskt och strukturerat sätt. Vi tror att du är en driven person som brinner för försäljning och alltid strävar efter att uppnå bästa resultat. Du är en social, utåtriktad och engagerad person som förstår vikten av att lyssna på dina kunder och sätta dig in i deras behov utan att tappa fokus på avslutsprocessen.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, tel.0702-501429 och Malou Magnusson, tel.0707-588745 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare