Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Transkriberare till Polisen i Lund

Arbetsuppgifter

Som konsult ansvarar du för det dagliga löpande arbetet med transkribering av förhör. Du ska vara ett operativt stöd för verksamheten och stötta avdelningen med transkriberingen.

Vem är du?

För att vara kvalificerad för detta uppdrag ska du ha:
  • gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
  • minst ett års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom offentliga myndigheter
  • kunskaper i och erfarenhet av MS Office, särskilt goda kunskaper i Word
  • god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt god förmåga att förstå det moderna svenska språket
Du erbjuds

Tjänsten är på 100%, mellan klockan 8-16.30, lunch 30 minuter. Önskad start är så snart som möjligt säkerhetsprövningen är genomförd och godkänd, men senast 1 juni 2023. Konsultuppdraget förväntas löpa i 12 månader med ev. förlängning i sex månader. Arbetet måste utföras på plats, distansarbete är ej möjligt.

Du erbjuds ett konsultuppdrag via oss hos vår kund med en god kontakt med din konsultchef och andra förmåner. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson
Livija Bekkhus
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
30 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare