Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Redovisningsekonom & nyfiken på nya möjligheter - se hit!

Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av arbete som redovisningsekonom, såväl lång som kort - litet eller stort bolag så tar jag gärna emot din ansökan. Kanske har du arbetat med några av nedanstående arbetsuppgifter tidigare?
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar i samband med månadsbokslut
  • Bankavstämningar
  • Godkänna betalningar
  • Upprättande av momsdeklaration och arbetsgivardeklarationer
  • Hålla kontakt med organisationen genom uppföljningar och påminnelser
  • Hantera redovisnings- och skattelagar
  • Hantera reseräkningar
  • Övriga administrativa uppgifter
Du är en van användare av Office-paketet och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du som söker är van att arbeta proaktivt och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är självgående och har lätt för att komma överens med kollegor och kunder och har en positiv inställning. Vidare så är du prestigelös, hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone - du är en person som ser lösningar även i komplexa situationer och drivs av att utvecklas och växa i din roll.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som redovisningsekonom. Vi söker dig som både är intresserad utav konsultrollen samt att bli rekryterad direkt till någon av våra härliga kunder. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Friberg via email på johan.friberg@jurek.se

Ansök på www.jurek.se
Mer info
Kontaktperson
Johan Friberg
Telefon
Email
Område
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare