Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Masterdata ansvarig

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi letar efter en konsult för rollen som Masterdata Ansvarig. I rollen som Masterdata Ansvarig kommer du att stötta vår kunds globala masterdata team gällande processer för inköpta komponenter. Du kommer att få förfrågningar om att skapa masterdata i SAP från ett globalt förfrågningsverktyg. Kriterierna för komponenterna är givna och du och ditt teams uppdrag blir att välja rätt UNSPSC-klass och klassificera material med data som mått, kapacitet, spänning, frekvens, vikt med mera. Detta kräver en hög grad av noggrannhet och en känsla för detaljer och färdigheter i att söka information relaterad till komponenterna. Sökning efter information sker främst via datablad, hemsidor och i vissa fall via telefon till leverantörerna.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av att hantera stora mänger av masterdata.
  • Du har arbetat i globala IT-system.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med masterdata i SAP.
  • Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet, framför allt Excel.
  • Du har en hög teknisk förståelse för livsmedelskomponenter.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
  • Du har mycket goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som Masterdata Ansvarig tror vi att du är en person med stort intresse och/eller kunskap om olika tekniska komponenter. Vi tror att du söker ett längre uppdrag, där du kommer att vara en viktig del av kundens arbete med processer för inköpta komponenter. Vidare så ser vi att du är en teamplayer, är en administrativ stjärna samt är bra på att se förbättringar i arbetssätt.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2023-11-01 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-10-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Lund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson
Johanna Johansson
Telefon
Email
Område
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett mutlinationellt förpackningsindustribolag som från början är grundat i Sverige. Här arbetar man aktivt med att utveckla lösningar och tekniker för att hela tiden ligga i framkant i sin bransch.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare