Hoppa till innehåll
JobBusters logotyp

Lönechef

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Johanna Johansson
Email
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi efter en tillförordnad Lönechef då nuvarande Lönechef ska gå vidare till nya utmaningar. Under tiden som kunden rekryterar en ny Lönechef önskar de ta in en konsult och för rätt person finns möjlighet att själv bli rekryterad av kunde efter avslutat uppdrag.

I rollen som Lönechef kommer du att leda enheten Löneservice med 20 medarbetare. Du kommer ha verksamhet-, personal- och budgetansvar. I uppdraget ingår det även att ta fram en nuläges- och nylägesanalys över enhetens uppdrag och resultat gällande service, effektivitet och leverans från enheten. Löneservice är kundens centrala lönefunktion för service och support mot kundens förvaltningar och verksamheter. Deras lönefunktion ger support i lön och avtalsfrågor till samtliga förvaltningar och de har ca 12 000 användare i lönesystemet. Hela avdelningen är inne i ett stort förändringsarbete där de har ett gemensamt projekt som Löneservice är högst berörda av.

Förväntat resultat av leverans:
Överlämning till den som erhåller uppdraget som Lönechef tillsvidare där det finns ett underlag framtaget kring utvecklingsbehov inom enheten samt en prioriteringslista. Bidra i det pågående förändringsarbetet och vara aktiv i att säkerställa ett fungerande HR-objekt.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet från att leda medarbetare inom administration, lön eller HR.
  • Du har goda kunskaper om HRsystem och lönesystem.
  • Du har erfarenhet och kunskap i utredningsarbete.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
  • Du är flytande i engelska, i såväl tal som skrift.
  • Meriterande om du har erfarenhet från en ledande position inom offentlig sektor.
  • Meriterande om du har arbetat med förändringsledning.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Lönechef är du inkluderande, tydlig i din kommunikation samt trivs i en föränderlig miljö.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider med möjlighet till att arbeta hemifrån upp till 2 dagar i veckan. Vår kund önskar start i början av december och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-05-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Lund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.
JobBusters logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är en kommun i Skåne och på kommunkontoret arbetar det nästan 400 medarbetare inom strategiska funktioner. Kommunen befinner sig i en spännande tillväxtresa mot att vara en effektiv och modern organisation. Kunskap och utveckling är två viktiga ledord tillsammans med en inkluderande arbetsmiljö.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Västerås
Ekonomi
Företagslogga
Stockholms stad
Ekonomi
Företagslogga

Liknande Jobb

Trelleborg
Organisation & ledning
Företagslogga
Malmö stad
Organisation & ledning
Företagslogga