Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Södra skånska regementet söker legitimerad sjuksköterska

Ansök nu
Om enheten
Försvarshälsan Revingehed bedriver företagshälsovård för ganisonens ca 1400 anställda och värnpliktiga. För de värnpliktiga omfattar uppdraget även fri hälso- och sjukvård . På försvarshälsan arbetar läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter/ ergonomer, medicinska sekreterare, psykologer och arbetsmiljöingenjör. Arbetet bedrivs integrerat i team mellan de olika befattningarna och över kompetensområdena.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Bedömning, behandling och uppföljning av personal som lyder under lagen om totalförsvarsplikt (på primärvårdsnivå)
  • Rehabilitering inom eget yrkesområde
  • Förebyggande insatser på grupp- och individnivå av värnpliktiga eller anställda inför insatser
Som sjuksköterska ansvarar du för mottagningsverksamhet för värnpliktiga, på primärvårdsnivå, inom ramen för fri hälso- och sjukvård. Uppdraget utförs, till största delen, på vår mottagning på regementet men även ute på våra övnings- och skjutfält då verksamheten kräver det. Vidare kommer du, ur ett försvarshälsoperspektiv, att ansvara för ett kompani ur pansarbataljonen och utgöra kontaktyta mellan kompaniet och Försvarshälsan. Som kompaniansvarig sjuksköterska stödjer du också med mindre utbildningsinsatser utifrån kompaniets behov.

Kvalifikationer
  • Legitimation som sjuksköterska med relevant specialist- eller funktionsutbildning
  • Minst två års yrkeslivserfarenhet som sjuksköterska
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet från mottagningsarbete
  • Erfarenhet av företagshälsovård
  • Prehospital erfarenhet
  • Militär erfarenhet
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för hälsa och som är trygg i din yrkesroll. Arbetsuppgifterna är mångsidiga vilket ställer krav på erfarenhet och flexibilitet. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i team då huvuddelen av vårt arbete bedrivs som lagarbete med hälso- och sjukvårdspersonal ur samtliga kategorier. Du måste även kunna ta egna initiativ, lösa uppgifter och driva projekt på egen hand.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättsvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: Heltid
Arbetsort: Revingehed
Tillträdesdatum: Efter överenskommelse

För upplysningar om befattningen kontakta:
Chef Försvarshälsan P 7, Johan Klarén 0737-166750

För information om rekryteringsprocessen kontakta:
Rekryteringskoordinator P 7 Anna Hansén 0704-739434
Rekryteringskoordinator P 7 Elvira Stafverfeldt 0738-557180

Fackliga företrädare:
OF of-p7@mil.se
OFR/S senadin.sela@mil.se
SACO saco-revinge-p7@mil.se
SEKO seko-revinge-p7@mil.se

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 2023-10-09. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.
Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Södra skånska regementet kallas också för P 7. P står för pansar eftersom regementet främst använder sig av pansarfordon. Vi genomför en militär grundutbildning för värnpliktiga i markstrid, mekaniserad och motoriserad strid med stöd av våra huvudfordon som är: stridsvagn 122, stridsfordon 9040C och pansarterrängbil 360.

P 7 har heltid- och deltidsanställd personal som tjänstgör i sina olika befattningar nationellt och internationellt.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare