Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Supply Chain Coordinator - TaraPac

Ansök nu
Om rollen

I rollen som supply chain coordinator har du en viktig roll gentemot företagets kunder och hanterar arbetsuppgifter relaterat till inköp, order och försäljning. Du kommer dels att stötta upp säljarna gentemot kunder samtidigt som du har ett övergripande och mer strategiskt ansvar i att utveckla företagets inköp. Rollen innebär ett utpräglat servicetänk där kundernas bästa alltid genomsyrar ditt sätt att arbeta. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Hantering av leveransfrågor och ordrar
  • Kontakt med leverantörer och kunder
  • Strategisk utveckling av inköp
Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik, supply chain eller motsvarande relevant utbildning. Du har ett intresse för förpackningsindustrin och vill arbeta i en säljorienterad roll där du får vara med och utveckla företagets inköp i nära samarbete med dina kollegor. Vi tror att du är driven, handlingskraftig och har förmågan att ta egna initiativ. Du kommer ha mycket kontakt med kunder och leverantörer via såväl mail som telefon vilket kräver att du är professionell i din kommunikation och att du kan bistå med en hög grad av service. Dessutom har du en stor vilja att utvecklas, tar initiativ till att lära dig nya saker och vågar ta för dig i arbetet. Mer konkret för rollen krävs:
  • Eftergymnasial utbildning inom logistik, supply chain eller motsvarande relevant utbildning
  • Erfarenhet av att arbeta i ett ERP-system
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Övrig information

Start: Omgående

Plats: Lund

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider, mån-fre

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Helena Lork på helena.lork@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Supply Chain Coordinator, Inköp, Förpackningar, Service, Rekrytering, Skåne, Lund, Malmö, Helsingborg
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Tara Pac är den ledande förpackningsleverantören mitt i hjärtat av Lund. På deras moderna och trevliga kontor möts människor och delar erfarenheter. En sak har de alla gemensamt - de brinner för att hjälpa sina kunder till den ultimata förpackningslösningen och värna om en hållbar framtid.

Tara Pac är en leverantör av förpackningar som ständigt går framåt och söker nya utmaningar. De har länge haft visioner om att ligga i framkant med hållbara förpackningar i återvunnet material. Hos dem föds ständigt nya och kreativa idéer där utveckling är i fokus. De vill ha en närhet till universiteten eftersom de tror att framtiden ligger i kombinationen av lång erfarenhet och ny kunskap. Där hoppas de kunna tillföra mycket i förpackningsbranschen genom att injicera företaget med nya och ambitiösa personer och deras tankar.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare