Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Senior Project Manager - Consafe Logistics AB

Ansök nu
Om tjänsten

Vid varje implementationsprojekt på Consafe Logistic behövs det en Project Manager som ser till att leda projektet hela vägen till avslut. Som Project Manager kommer du leda allt från större implementationsprojekt på nya kunder till mindre uppdateringaprojekt i takt med att Astro utvecklas och kundernas behov förändras. Project Manager är en position som både kommunicerar mycket med dom interna utvecklingsteamen samt med kunder under projekten. Du har en viktig funktion gällande struktur, kundkommunikation och prioritera projektets olika delar.

Mer specifikt kommer du:
  • Driva, planera, leda, rapportera och leverera projekt i enlighet med Consafes projektmodell
  • Leda projekt- och styrgruppsmöten
  • Leda och prioritera projektresurser
  • Representera Consafe Logistic och projektteamet gentemot kund
  • Utvärdera och analysera projektresultat och bidra till förbättring
Tjänsten är placerad på Consafes Logistics huvudkontor i Lund men projekten som du leder kommer både vara nationella och internationella.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
  • Dokumenterad erfarenhet som projektledare inom IT, mjukvaruutveckling, logistiksystem eller motsvarande
  • Eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, datorteknik eller motsvarande
  • Flytande i svenska och engelska
Som person har du ambitionen att alltid leverera goda resultat och ser till att hjälpa kunderna till varje pris. Du har en arbetsmetodik som genomsyras av struktur, samt trivs med att ha många bollar i luften då du kommer att hantera flera parallella processer samtidigt. Du ser varje incident som en utmaning och ser lösningar framför problem där din noggrannhet blir avgörande. Då rollen innebär mycket samarbete med andra är det viktigt att du är en god kommunikatör och värnar om ett gott samarbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Lund

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila anders.romberg@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Project Manager, Software Project Manager, IT Project Manager, Project leader, Software, logistic, WMS, rekrytering, logistik, projektledare, projektledning, Lund, Malmö
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen.

Med hjälp av vår expertis inom systemlösningar, lagerhantering och ett starkt kundfokus levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vi fokuserar på att optimera kundernas verksamhet och i kombination med mjukvaruutveckling i världsklass, ger det dig en konkurrenskraftig fördel. Det har vi gjort sedan 1978.

Consafe Logistics-koncernen har 400 anställda och huvudkontoret är placerat i Lund. Vi arbetar med våra globala kunder via våra lokala kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Polen och Storbritannien.www.consafelogistics.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare