Hoppa till innehåll
Ansök nu
Om rollen

Som renrumsmontör har du en viktig roll i att bidra till att patienter får livsviktig vård. I rollen kommer du arbeta i en kontrollerad renrumsmiljö med montering av små delar och detaljer, samt materialhantering och förpackning. I nära samarbete med dina montörskollegor och kundföretagets övriga avdelningar säkerställer ni i en organisation som ställer höga krav på hygien och noggrannhet att arbetet blir korrekt. Därutöver kommer du löpande dokumentera ditt arbete, samt ansvara för rengöring av renrummet. Mer ingående innebär tjänsten:
  • Montering och förpackning av medicinteknisk utrustning
  • Noggrann dokumentation av arbetet
  • Ansvar för städning och påfyllnad av material i renrum
Om dig

Vi söker dig som trivs att arbeta detaljorienterat i en roll som innebär ett stort ansvarstagande för ditt arbete. I ditt arbete arbetar du strukturerat, och uppskattar att följa etablerade steg och processer. Du har en förståelse för att noggrannhet är av yttersta vikt där du värderar kvalitet och har ett öga för detaljer. Du har ett metodiskt arbetssätt där du på ett systematiskt sätt tar dig an arbetets olika moment. Vidare har du en stark gruppkänsla där du snabbt kan ställa om och hjälpa dina kollegor efter behov såväl som att anpassa dig efter förändringar i produktionen.

För tjänsten är det därutöver viktigt med:
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Flytande i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
  • Tidigare erfarenhet av arbete i renrum är meriterande
  • Erfarenhet av monteringsarbete. Erfarenhet av detaljorienterad montering är meriterande
Övrig information

Start: Omgående efter överenskommelse

Plats: Lund

Arbetstider: måndag-fredag, 07.00-16.00

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Operatör, renrumsoperatör, renrumsmontör, montör, renrum, medicinteknik, medicintekniska produkter, medtech, Malmö, Lund, rekrytering
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid hjälper nu vår kund i Lund att hitta en renrumsmontör. Kundföretaget är ett medicintekniskt bolag vars produkter gör stor skillnad för patienter runt om i världen. Mer information om företaget ges vid en telefonintervju.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag där anställning sker via oss på Emploid, med goda chanser att bli överrekryterad därefter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare