Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Mekaniker inom tyngre fordon - Hydrema AB

Ansök nu
Om Hydrema

Hydrema är en internationell koncern med huvudkontor i Støvring på norra Jylland som utvecklar och tillverkar högteknologiska entreprenadmaskiner. Fabriker finns i Støvring i Danmark och i Weimar i Tyskland. Hydrema grundades 1959 och har utvecklats med dotterbolag i Skandinavien, Europa samt Nordamerika. Övriga delar av världen servas av lokala återförsäljare. I Sverige har Hydrema huvudkontor i Växjö samt avdelningar i Staffanstorp, Stockholm och Göteborg. Hydremas huvudinriktning är att kunna erbjuda maskiner och tillbehör som marknaden är i behov av. Hydrema har en flexibel produktion, en marknadsanpassad utvecklingsavdelning samt en dynamisk serviceorganisation.

Om tjänsten

I tjänsten som mekaniker arbetar du till största del på Hydremas verkstad i Staffanstorp. Du kommer att arbeta med reparation, service och underhåll av Hydremas egna entreprenadmaskiner. Du kommer även få medverka på större jobb ute i fält hos Hydremas kunder när dom kräver mer än en intern resurs. Maskinerna är utrustade med de senaste teknikerna inom dieselmotorer, transmission och elektronisk styrning.

Om dig

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha
  • Erfarenhet av tyngre fordon som entreprenadmaskiner, buss, lantbruksmaskiner, lastbilar, tåg eller truckar
  • Erfarenhet av felsökning och reparation inom mekanik, maskinel och hydraulik
  • Goda svenskakunskaper i tal och skrift
  • Körkort B
För att trivas i tjänsten behöver du vara tekniskt intresserad och ha en stark vilja att lösa tekniska problem på ett kvalitetsmedvetet sätt. Då arbetet är inom avancerad teknik är det viktigt att du håller ordning och reda på din arbetsplats och har förmåga att strukturera upp din arbetsdag. Det är också viktigt att du är en person som kan höja tempot på ditt arbete när det väl krävs.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Staffanstorp

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mekaniker, Servicetekniker, maskinist, tekniker, reparatör, entreprenadmaskiner, tyngre fordon, lastbil, buss, tåg, truck, Staffanstorp, Lund, Malmö, Trelleborg
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid är byggt på en stark vision och drivkraft om att alla företag förtjänar samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som endast stora företag traditionellt fått inom rekrytering och bemanning. Med nätverksbaserade kontaktytor identifierar vi rätt personal för ert företag och samtidigt drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare